小島秀夫公佈新作Death Stranding 2

645 回覆
227 Like 30 Dislike
真係唔好再玩咩極速老化

蛇叔已經玩左一次, 唔好SAM又黎一次好冇
冇PSP既PW

大多你一隻MGS1 電腦版
我覺得入面紅色嗰個figurine/神像根本就係Amelie
咁隻game一淋雨就老,係易老嘅
ps5一出賣56x
steam 一出308 ,兩個月後2xx ,9月1xx

steam仲係玩director cut
有PW版PSP

但無其他周邊
估唔到 80% 連登仔口中嘅送貨糞game 可以碌到十幾頁
PS3隻HD remaster 包埋MGS1 download版同埋MG1,2
最賤係當年出完兩隻HD remaster先同我講出個Legacy pack
我買完齊game又唔捨得再買

如果FYK夠薑出多個合集,可能都要含淚買
有架妹主角

自己都有儲game
Figure就太貴了
紅色神像係amelie

amelie 死左higgs 轉去捉lou 玩育成

lou 大個左就係

比higgs 控制住....sam就踏上搵lou 之路
PS3 MGS Legacy pack 我有買到

全新未開
係半成品姐
但gameplay超越4好多, 應該係我玩過最自由最多玩法既潛行game
又要出動去送貨了
一樣冇買到legacy pack 但有買第一集同第二集限定box ,亦有買當年ps2 合集
MGSV 隻錶一出冇買就冇機會了
又黎我一個排斥晒全人類
半年時間嘅等待
值唔值呢個差價睇人架姐
我反而鍾意一開始一步步行,盲摸摸咁行去玩。當時會擔心夠唔夠梯,繩索用去到後期zip line起好晒基本上只係飛來飛去咁
+1
有Zipline後就諗盡方法拆晒d 野佢free 返d bandwidth 出來起Zipline
我覺得某程度上唔太平衡
貨車我係用得最少,因為越野性能太差,唔起路好難用
但起路又太花時間同埋好睇你分配到其他人幫唔幫你
所以結果係用Zipline最快
我試過關咗個同其他人連結就會變咗咩都要自己起冇人幫,不過就真係難玩好多,因為一條梯一部發電機全部都要自己起

我之前試過起zip line時係根據本身啲「朋友」起好去延伸出來,點知有次玩完save game, 第二日再玩個「朋友」冇咗,搞到成個zip line連唔返(因為有啲距離遠咗)重新再起搞咗好耐…
但你無咗部PS3
我嗰部仲玩到
動作系統嘅流暢度同完成度超高
完全唔似光頭47咁kick kick下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞