Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [2]

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
其實philips 維修算係咁啦
WhatsApp 完 好快有人上門收機走
整都好快

可以上門收機算係咁

dllm Dyson 風扇都要自己抬部機去整呀
如果個期唔太短我都會換左先算
有冇人好似我咁會雙重過濾
入ADD6910前會過咗WP3922先
因為我個朋友之前部機一個保養就入唔到水壞咗,極度懷疑係啲水垢塞住咗裏面啲喉
想問有無人45度出水啲水會歪住咁出唔係直出其他溫度又無事
好搞笑
諗住login 個my philips 睇下部機夠2年完保養未
點知login 佢話個email 無reg 過
search返mailbox 明明有感謝您註冊個email
Ching 想問你係打去佢個Centre 之後wtsapp 定點?
+852 6639 3457
打上維修中心
之後佢會WhatsApp問你拎收據同機身編號/約上門收機
整好會打比你約送機
唔該哂ching
想買但睇左個post咁耐
講漏水維修既case咁多, 即係可以預計保養期過左, 再漏水就可以買過部?
有冇巴打係淘寶買過ADD6920
上個post 有巴打話香港philips 都照保養
個價錢平過行貨成$1000
水貨都會照保嘅咩?
想問6911換新filter
係唔係要用個app搞?
試過用室溫同150ml,過幾個鐘頭又響
非必要都唔想用佢個支拿app
想請教下 ADD5910係咪可以用brita濾芯?
想問下如果本身已經用緊3M過濾水 想就咁加熱出水 有邊隻岩用
bruno/philips/小米都有就咁即熱水機
幾百蚊
師兄用緊邊隻3m? 我用緊DWS1000,都諗緊係唔係買隻就咁加熱唔駛再過濾既水機就得
3M™ DWS2500T-CN 智能濾水系統
我個Fd嗰部係塞
嘩,本來想買部,但入呢個 post 先知原來 cls 地多鑊氣
冇野搞架啵
你用550?
試過
再用多一排,佢就連水都唔俾你出
佢都on99
飲水唔多, 但係啱啱好一年就紅燈
似計時多過計filter使用程度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞