Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [2]

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
以為philps大牌子 個app可以廢到咁
所以之後諗住買電子鎖都一定唔諗philps
Philips白色家電一早散掉,大部分係大陸公司手上

所以RO開到2我都好好奇
咁依家有埋acer toshiba 可以傾埋架

雖然暫時主力出唔同product仲係得philips
6911用家留名
RO界嚟講佢最出名同平
我嗰部6910係喺The club買連送貨加送多個芯都係兩千中
依家已經貴返
用左6911差唔多1年,想問你地幾耐換一次芯?
app 顯示壽命84%,其實個app係唔係流流地?
水機同電子鎖個app一樣咁廢,尤其是初初設定果part,係要搞一大輪撞下手神先得,感覺好差
過得到果part,其實係夠用既
用咗4個月philips 電子鎖暫時未見有咩獲氣
係唔知點解我用mesh wifi有個分機擺鎖隔離,但有時個鎖自己on99連返去勁遠主機果到
我好似用咗14個月先換
係既, 個鎖setup好就無乜鑊氣
反而換電芯中過伏, 個鎖用8粒AA電, 試過喺吊米門市買靚靚仔仔一排有盒既電, 竟然啱啱用夠一個月就嗌無電
再去特賣城買過一兜24粒既電, 換咗到而家差唔多半年都仲有電, 有冇爭咁遠呀?
我果個用電池 佢俾咗兩舊我 用完一舊就換第二舊上去 之後叉返第一舊就得
之前睇過啲人話如果想com用啲好似要揀啱電池 唔記得係用勁量定gp
水機個app有冇人試過變咗read only咁?
即係個app睇得到部機既即時status, 但經app揀水溫或設定個C掣就永無反應
以前試過喺設備列表果版refresh下又得返, 而家就試極都唔得
自問自答, 喺設備列表試咗加多部機, 再跟指示嘗試做配對, 個app就鬧我個WiFi唔得, 又鬧部水機已經有超級用戶
最後退返出去就正常返晒, , 可以喺app轉到水溫, C掣都改到溫度
真係要撞手神
熱水出水慢,條水處唔集中搞到d 水成日彈到周圍係
有無咩小工具/方法解決到?
搵野墊高 個杯/碗 底下放毛巾 佢滴滴仔都唔會滴到濕曬
我用左部機差唔多兩年,呢輪係咁overheat禁熱水唔出熱水同個水滴logo係咁閃,要斷電再開先reset,但一個鐘之後又係咁loop,係咪姐係打柴?呢部機係好用但QC真係好垃圾…
係。我死果部就係咁
兩年三個月貨仔
咁依家用緊咩?
睇過東芝果部 不過太深個廚房枱面放唔落
不過今次我貪近 係誠哥到買
俾多幾舊水多兩年保養

都預佢兩年又會壞
有無人試過Toahiba?
見Philips咁多人壞,我無咩信心
想問下有冇巴打用過5910
佢個濾芯係咪唔易買?
好似冇乜人推介咁

利申 廚房太細 好似佢比較岩size
屌你部6915又E9
已經換撚左幾次機
想問下
6911L 同6911
有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞