Philips 飛利浦即熱飲水機 用家請入 [2]

1001 回覆
4 Like 13 Dislike
啱啱買咗6920,想問吓6920係咪唔可以Wi-Fi喺App睇?
對唔住,新用家有啲問題想請教下。

我啱啱買咗ADD6910,首次使用嘅時候叫我撳實85度同300 mL制3秒 佢就會有個mode會一鍵排空 但我禁左5至6秒 佢就自動開始岀水,個溫度跳左去
Ambient ,但就岀左陣就停左 我見到水箱仲有好多水 ? 佢係兩個掣要一直撳到成個水箱清空? 定我咁好彩中左部壞機
好似唔會唔會一野清到零 要禁兩定三轉 (太耐 唔係好記得)
友和 toshiba有特價 唔洗$2000
請教一下各位 出水量如何?
而家用緊屈臣氏水機 出水量慢 換水煩
想換RO機
點解多啲人用Phillip
容量大 換水方便
係咪東芝濾芯差過philips濾芯
philips tao都唔平,除非你細鋪
呢間我見平過人,但銷量唔多,唔驚伏?
香港行都係550
6920定6911好?
Aeon ABC 兩款做緊同價
上網搵唔到資料
6920 即係賣幾錢?
同問

始創買有冇伏
部6915 唔識上水,換左幾次水都係叫你換水,水都出唔到
行貨係咪要搬去上環整?
真係所以問吓兩部有咩各自缺點
6901 大家用落覺得點?有興趣買部黑色
6920 街賣 3000-3200 左右
6911 就 2500-2700 左右
送果個贈品出面賣 400 左右
飛利浦大中華水淨化業務18年已經賣左比'广东飞鱼集团德尔玛电器'
美的大牌子d定德尔玛电器大d
想請教大家 6911如果扔左個換filter工具係咪可以叫佢寄返
Btw我都係直接加水用來開奶 無煲過 小朋友無肚痾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞