買電視機 / 換電視機 集中討論區 (119)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
睇SPEC OK,不過睇佢定價都幾貴下

如果AMAZON有其他野買可以睇埋呢款
https://a.co/d/he3dJ6d
因為AVLIFE有買到拉臣,可以播試機碟
大場未必個個都有,豐記時代廣場應該有得試
咸片 真係好專業
見過 有男人 帶海關試sound bar
佢開Netflix 套驚天營救俾人試
掂呀
其實陳列室嘅disney+都係示範授權嚟,冇咩理由冇license
我以為會播Tom Holland嗰啲好多女仔會心動
咁呢個就唔清楚了,應該都係呢一兩年先有?
因為我fd以前做大場佢話無拉臣都無得播
我以為會播Tom Holland嗰啲好多女仔會心動
Thanks
咁gaming support(PS5)係咪兩部差唔多?
喂呀死人連登呢啲廢話就同我double
A80K有PS5自動HDR最佳化設定
C2配PS5 HDR要手動設定1次
當然SONY自動VRR會方便啲嘅,不過C2都好似係set一次
咁唔落簾 係咪注定 電視早日GG? (LED電視又會唔會因為咁而短命左呢?)
C2配XBOX可以行4K120+DOLBY VISION
A80K唔可以, 只可以4K60+DOLBY VISION
不過PS5應該冇4K120+DOLBY VISION GAME
我whatsapp問av價8560 送掛牆 最後去福源買7800
好問題其實LCD電視(即係大家經常聽到嘅LED電視)都會因為陽光而壞,不過佢唔係燒印而係其他問題,例如變啡、斷綫、死背光等,所以燒印其實唔係特別衰,只係電視係消耗品而大眾冇乜概念嘅情況下,大家會拒絕一啲唔熟悉嘅事物

加上LCD電視平,咁咪贏咗囉
盛澤收唔收八達通? 雙十一會唔會減價
收八達通
雙十一會唔會減價--->我唔知道
收八達通⋯⋯?
MZ-EH1一代名機~
收幾千蚊然後再收尾數?
隨你喜歡
你仲有玩咩
都係,有啲電視真係幾千買到
我中學有CD WALKMAN, MD WALKMAN
一睇個型號就知, 出名果D

之後就玩日本電話

以前睇SONY QUALIA個網已經覺得好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞