買電視機 / 換電視機 集中討論區 (119)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
小姐唔好咁夜瞓

我今日都夜左

晚安
Appletv,netflix,disney邊一個好畫質?appletv買左盒永遠免費睇未用過apple tv
如果無大改動既話
論bitrate應該仲係Apple TV>Disney+>Netflix
好似話同一條片係apple tv youtube app播會靚過係電視本身裝既youtube app睇
Btw係你朋友度訂左部x90j唔該哂ching
Apple TV 4K 播放畫質一定係好過電視內建APP

係? 恭喜晒買新機,代fd多謝支持
加埋生爸點插?全部插入電視?定係apple博生爸
如果你soundbar有hdmi in 又支援dolby vision , 4K60,咁Apple TV可以直插Soundbar, 再eARC回傳返TV

電視唔夠位?
step兄 , 想問下X85J 同 X95J 分別大唔大?
冇永遠,Apple TV+得3個月

YouTube 要Premium先有4k

自從有A9S,我一早收起咗Apple TV
買咩盒可以永遠免費?
1. 兩款都已經下架,買唔到了
2. X95J光度高2倍幾,有分區控光改善黑位同對比度,喇叭多2個高音,多1個重低音,有廣闊可視角,日本組裝,用左最新影像處理晶片

X95J基本上就光好多,可視角好,黑位都比較好,聲音更好,畫面細節多D,立體感好D
AppleTV插電視HDMI 1,2,4都可以,SOUNDBAR插電視HDMI 3

電視HDMI開增強格式Dolby Vision

電視HDMI eARC開自動
巴打現在情況點?
主要光度高15-20%左右,機身薄,有散熱器,建議掛牆,不過都可以用腳架,5年Panel保養
c2加返價
巴打賺左
真,雖然唔係真摸底,但都平左成500,個心又好好受了
字體搞成點?

有冇做運動
125%好受左,但都係有某d好明顯
冇啦下星期開始唔食早餐了
唔食早餐沒有用~
巴打廚藝好好??
有的,其實我以前份工接近10年都唔食早餐,轉左e家先食多左早餐
換LG 32EP950-B, $3XXXX
JOLED 日本 PANEL, 字體100% OK
mo chin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞