買電視機 / 換電視機 集中討論區 (119)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
請問 15000 左右 65吋 水貨電視 推薦邊部
巴打平時睇咩多? 用途?
youtube netflix 唔打機
購買水貨電視我推薦 盛.....澤

LG 65" OLED TV B2 OLED65B2PCA 水貨
14XXX
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限∞, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN5 影像處理器
8. 光度630nits, 最高720nits
9. 2.0聲道喇叭, 共20W輸出

LG 65" OLED TV C2 OLED65C2PCC 水貨
16XXX
1. 120hz 廣色域 OLED EVO PANEL, 對比度無限∞, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. 有HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC
7. α9 GEN5 影像處理器
8. 光度850nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
lm
等星期一pana師傅上門

好似要keep呀,卡同單少樣都唔得
個cs提我要比cfu睇,無左要收成k上門費

我有問題部hx700好彩搵到保養卡,單有電子單

我仲有部hx900就唔知掉左去邊了。。。。不過無壞都唔會搵啦我
jx700仲新過我hx700已經壞
唔該哂
TCL代工可能用料真係比較差
you are welcome~
我個位只放得落40吋
睇黎要硬食換40jx。。。
43lx800好d?

btw好奇如果換完40jx保養期內又壞。。。。
機率唔低喎
再整~
收到!
裝完,爽yy
什麼?>>>???
你自己裝?
師傅上左黎我12點10打緊去hdlife師傅同一時間打黎約裝
LG師傅?
恭喜巴打完成最後一砌圖, ENJOY OLED WORLD
睇彩數啦呢啲嘢

LX800會好過JX700
但部notebook好似用唔到4k120hz
notebook都需要有HDMI 2.1
Notebook 有無HDMI2.1?
冇寫有,但有雷電4,我買個雷電4hdmi係咪就得
Mac or windows?
windows, Samsung pro book
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞