[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
pixel 好岩size 不過個價同u11 差唔多…真係心大心細
未死機留名
幾時先到我
on9 磚機最尾個兩個留言做乜鳩
我諗大局已定, 細機HTC, 大機LG

細機正面柒柒地

細機正面基本上係Google pixel 黎

其實個套唔係好啱形狀咁
同埋係咪即係有 3.5mm

其實個套唔係好啱形狀咁
同埋係咪即係有 3.5mm

有3.5
睇死佢又無行
希望我部5X 唔好咁快死

講得出呢句 多講短期耐玩完

我都講咗成半年先死啦

我都講咗成半年先死啦

上面最後點講? 我琴日問左佢佢話照拎部機比佢檢查, 最壞情況換底板

我都講咗成半年先死啦

上面最後點講? 我琴日問左佢佢話照拎部機比佢檢查, 最壞情況換底板

未問

我都講咗成半年先死啦

一樣咁講,叫我 backup 定
下個禮拜睇下幾時得閒先再拎上去

我都講咗成半年先死啦

我都搵日上

我都講咗成半年先死啦

我都搵日上

知唔知佢有冇用 X光機 check 過啲焊接?

我都講咗成半年先死啦

我都搵日上

知唔知佢有冇用 X光機 check 過啲焊接?

唔知
仲要等多幾個月先有新 Pixel

睇返上年PIXEL 幾時發佈啦

睇返上年PIXEL 幾時發佈啦

Pixel and Pixel XL are Android smartphonesdesigned, developed and marketed by Google. They were announced during a press event on October 4, 2016, and serve as the first smartphones in the Google Pixel hardware line, with successors confirmed for 2017.

2個幾月

我都等緊
lm
就算有下都係下年嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞