[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
6p更新左上去oreo, 但插線去電腦無反應,想話入幾首歌入去都唔得,變左要扔上去driver再下載

我個部usb冇問題 昨晚仲要用埋otg
想問下pixel香港有得買未 I mean行貨

冇, 下個月2代都就出

唔洗期望1代有行貨
哇!
岩岩6p升左8.0感覺快左同順左
不過發熱好似勁左

冇, 下個月2代都就出

唔洗期望1代有行貨

咁2代有冇香港份
6p更新左上去oreo, 但插線去電腦無反應,想話入幾首歌入去都唔得,變左要扔上去driver再下載

其實上個星期拎左去俾人換電。不過應該都唔影響我駁落電腦度先係,奇奇怪怪

其實上個星期拎左去俾人換電。不過應該都唔影響我駁落電腦度先係,奇奇怪怪

你換下線

你換下線

試左原廠同第三方都無反應
可能要試洗機,不過懶唔想搞
android beta page remove左 想unenroll都唔得 兼收唔到9月更新
估唔到今年更新 同上年一樣咁亂
Google今年狂出Android one低階機想點?
小米,moto,htc都出Android one
pixel 2大約會賣幾多
唔會成千usd 掛

多人用pure Android , update 大家都一致好多
唔似Samsung 果D 迫人換機去用新系統
用緊Nexus 5 留名

有冇人知而家香港買Pixel 水貨幾錢左右

有你都唔好買 勁多翻新機當全新賣

多人用pure Android , update 大家都一致好多

htc有android one
用緊Nexus 5 留名

有冇人知而家香港買Pixel 水貨幾錢左右

有你都唔好買 勁多翻新機當全新賣

但我又唔想買Pixel 2
感覺上會再貴啲

一係你直接上GOOGLE PLAY STORE 買到, 否則唔好買
10月4 號
ask more for your phone
部pixel up完9月patch仲係會間唔中reboot可以點搞
部pixel up完9月patch仲係會間唔中reboot可以點搞

我係未裝9月PATCH 已經間中REBOOT

先前有消息指出,HTC 打算推出一款代號是「Ocean Life」的中階機,而它的型號將會是 U11 Life,將配置和 U11 一樣搭載 Edge Sense 側框感應功能。然後日前則是有新情報指出,HTC U11 Life 將會屬於 Android One 系列機種。

先前有消息指出,HTC 打算推出一款代號是「Ocean Life」的中階機,而它的型號將會是 U11 Life,將配置和 U11 一樣搭載 Edge Sense 側框感應功能。然後日前則是有新情報指出,HTC U11 Life 將會屬於 Android One 系列機種。

用625 630都低階?
Android Go 先係低階機
Android One 變左中階啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞