[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
有冇人部pixel update 完8.0 好食電同好熱?
factory reset 完都仲係咁

same

冇事

不過打無雙熱左

尤其上連登果陣
d 電倒水咁
郁d 就熱

same

冇事

不過打無雙熱左

尤其上連登果陣
d 電倒水咁
郁d 就熱

連登android app 垃圾兼食電是常識吧

same

冇事

不過打無雙熱左

尤其上連登果陣
d 電倒水咁
郁d 就熱

未update之前冇咁誇張

same

冇事

不過打無雙熱左

尤其上連登果陣
d 電倒水咁
郁d 就熱

試下入連登setting 熄動態emoji

same

冇事

不過打無雙熱左

尤其上連登果陣
d 電倒水咁
郁d 就熱

試下入連登setting 熄動態emoji

不嬲冇開
唔想換 u11 但 V30 同pixel2 又咁唔掂 點搞

我睇完V30反而心思思想換

舊硬件砌埋當新機賣, 你買埋我個份啦

想買嘅主因係佢個雙鏡頭
唔想換 u11 但 V30 同pixel2 又咁唔掂 點搞

我睇完V30反而心思思想換

舊硬件砌埋當新機賣, 你買埋我個份啦

想買嘅主因係佢個雙鏡頭

唔係原生Android, 無6 gb ram 狗也不屌

我都好唔鍾意用skin咗嘅Android, 特別係Samsung,個介紹勁垃圾
但係雙鏡頭對我來講真係好吸引,希望Pixel 3會有
其實用pixel打爐石有無可能同iphone一樣順
我無乜見過android機打爐石會完全順(60fps)
有冇人update咗之後會間唔中死機reboot

我會有時彈apps, 咩apps都會

5x reboot左一次
嚇撚死我
未換之前部機又係無啦啦一熄就開唔返

講漏咗, 我嗰部係pixel

我今朝起身都發現佢reboot左

我今朝起身都發現佢reboot左

琴日上連登都突然死機一次

5x reboot左一次
嚇撚死我
未換之前部機又係無啦啦一熄就開唔返

5x 上左最新 7.1.2 patch...好似成日會疾機 搞到要restart
話說近排轉用*** browser beta 又幾好用
有ads block, 高對比度 整黑底白字 amoled慳電
我部6p粒電得返1630mAh, design capacity有3450mAh
去華為官方間center換電要放低部機幾耐
有冇巴打部pixel更新完連唔到屋企wifi??
個wifi瘋狂連先連到,宜家又連唔返
但7仔WIFI又連到
我部6p粒電得返1630mAh, design capacity有3450mAh

一個星期左右 我試過最快五日 但個次唔係換電

咁耐

點check?
有冇巴打部pixel更新完連唔到屋企wifi??
個wifi瘋狂連先連到,宜家又連唔返
但7仔WIFI又連到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞