[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
又話咩無縫update 又話咩淨係用唔知多kb就夠裝update
結果升個9月patch都要down 900幾mb
部pixel up完9月patch仲係會間唔中reboot可以點搞

我係未裝9月PATCH 已經間中REBOOT

今日又reboot咗幾次
唔通真係要落返7.1.2
用緊Nexus 5 留名

有冇人知而家香港買Pixel 水貨幾錢左右

有你都唔好買 勁多翻新機當全新賣

但我又唔想買Pixel 2
感覺上會再貴啲

想買可以去carphonewarehouse睇吓,pixel xl 只係450磅 不過唔ship香港要搵代運。
重有間unlocked mobile送香港不過貴啲
sideload左9月更新
又話咩無縫update 又話咩淨係用唔知多kb就夠裝update
結果升個9月patch都要down 900幾mb

我pixel 下載個個好細炸

係5x 個個900幾
邊個pixel launcher好用
利申用緊6p
利申用緊6p

Lawnchair
利申用緊6p

Lawnchair

感謝巴打
https://youtu.be/etmUU1bs41s

有冇pixel xl 2真身出現?

Google Pixel 2新消息 售價也將達到1000美元

Google Pixel 2新消息 售價也將達到1000美元

1000 來源點嚟?

1000 來源點嚟?

http://m.sina.com.hk/news/article/20170908/0/5/2/Google-Pixel-2新消息-售價也將達到1000美元-7889225.html

仲講s836
唔知有無香港呢
唔知有無香港呢

肯定又無啦屌
android beta page remove左 想unenroll都唔得 兼收唔到9月更新
估唔到今年更新 同上年一樣咁亂

我都收唔到9月更新
係咪因為enroll左android o beta
終於肯出pixel 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞