[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
用緊pixel
升唔升好
用緊pixel
升唔升好

仲有少少bug, 可以等多陣
用緊pixel
升唔升好

好似有人話而加個"stable"版本唔係真係stable?
如果係咁佢係會遲下出獨立patch
定係9月security patch一次過fix晒
日日bug capture

用緊pixel
升唔升好

好似有人話而加個"stable"版本唔係真係stable?
如果係咁佢係會遲下出獨立patch
定係9月security patch一次過fix晒

但Google 有人係google plus 透露 pixel 個個算係正式版
早兩日BACKUP晒所有野之後
終於試下升部6P升7.1.2 用左幾日都無BOOTLOOP
部機又己經用左年半
我係咪已經可以放心 ?
部機又己經用左年半
我係咪已經可以放心 ?

要死嘅遲早都會死
部機又己經用左年半
我係咪已經可以放心 ?

要死嘅遲早都會死

淘寶一早有XL2 殼賣 :

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=556433868224

呢部係Pixel 2 唔係 XL2
部機又己經用左年半
我係咪已經可以放心 ?

要死嘅遲早都會死

所以可以放心

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=556433868224

係喎。sorry 睇錯。

btw 有傳 XL2 個mon有成 5.9寸.

但淘寶 Pixel 2 XL 玻璃貼 話得 5.6寸。

係喎。sorry 睇錯。

btw 有傳 XL2 個mon有成 5.9寸.

但淘寶 Pixel 2 XL 玻璃貼 話得 5.6寸。

但睇TAOBAO 呢個, 連PIXEL 2 都係18:9
Android O d icon Jo mud 9
突然見有得更新8.0 先入黎睇返呢個post
無留意出左8.0
無留意出左8.0

岩岩上左8.0
無留意出左8.0

岩岩上左8.0

PREVIEW 個個真係Final build
https://developers.google.com/android/images
媽呀Icon好核突呀
媽呀Icon好核突呀

d正方形icon
媽呀Icon好核突呀

d正方形icon

molamola, 換launcher 啦
媽呀Icon好核突呀

d正方形icon

用開nova,一直都唔鐘意原裝launcher
媽呀Icon好核突呀

d正方形icon

有用開Nova,icon pack
但係apps shortcut仲係見到正方形icon 好唔開胃
android o 好似可以校icon 形狀
android o 好似可以校icon 形狀

只限pixel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞