[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
Ok Google 一直用唔撚到
已經轉左英文
又Enable左trusted voice
好似係新圖,繼續 J

好似係新圖,繼續 J

Pixel靚好多
Pixel 2
依加先買Pixel是咪不智
依加先買Pixel是咪不智

平既話冇所謂

from evleaks
額頭下巴
我就一定會用case,所以背面係點都無乜所謂,最緊要係個spec同價錢
真定假 額頭同下爬咁大 咁樣衰 designer係咪痴左線
一代正面已經夠樣衰
點知二代(假設上面堆圖係真)仲...
好撚樣衰 點買得落手
一代額頭下巴已經大(類似iphone)
不過嗰時未開始窄邊框

二代如果再加大拉長真係等收皮
到時拍落同期啲機咪好似兩三年前嘅機咁
仲有正面好有大陸機feel

前置雙喇叭又唔同講法喎
google pixel根本係垃圾
del call history唔可以一個一個del, 一del就要全部del晒
仆你個臭街垃圾google, 以後唔比錢買app我dl apk算
盜版萬歲
一代額頭下巴已經大(類似iphone)
不過嗰時未開始窄邊框

二代如果再加大拉長真係等收皮
到時拍落同期啲機咪好似兩三年前嘅機咁
仲有正面好有大陸機feel

前置雙喇叭又唔同講法喎

sony 冇咁大個下巴都比人屌到上天花板啦
google pixel根本係垃圾
del call history唔可以一個一個del, 一del就要全部del晒
仆你個臭街垃圾google, 以後唔比錢買app我dl apk算
盜版萬歲

撳入去 call details 咪有得 del 囉
google dialer 又關 pixel 事? nexus 都係用緊佢喎
play store 第三方啲 app 又關 google 事? 你嗰幾十蚊佢會理撚你咩
呢個POST仲有幾多部5X生存緊
[img]https://pbs.twimg.com/media/DGZbpHUXsAAjlH4?format=jpg[/img
from evleaks
額頭下巴

如果係真 就
2年前既6p 下巴仲窄過佢

5x Android 8.0 beta 4,咁算唔算倒水

5x Android 8.0 beta 4,咁算唔算倒水

5x 黎講 盡左力
利伸 部5x死左十世
想問下6P上華強北換電
想問下6P上華強北換電

邊間可以換?上過淘寶search 6p維修完全冇華強北既資料

全部5x夠鐘就自爆死哂

全部5x夠鐘就自爆死哂

我一年都無就死撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞