[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike
android beta page remove左 想unenroll都唔得 兼收唔到9月更新
估唔到今年更新 同上年一樣咁亂

我都收唔到9月更新
係咪因為enroll左android o beta

6P有正式Oreo未?
不求有full vision,只求上下唔好太粗
pixel2

希望有hk之餘唔好俾人炒
n5可以轉便後備機
android beta page remove左 想unenroll都唔得 兼收唔到9月更新

我都收唔到9月更新

6P有正式Oreo未?

有左好耐啦喎

我都收唔到9月更新

6P有正式Oreo未?

有左好耐啦喎

自己sideload ota
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀
又話咩無縫update 又話咩淨係用唔知多kb就夠裝update
結果升個9月patch都要down 900幾mb

我pixel 下載個個好細炸

係5x 個個900幾

因為轉左branch
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

lg果部有無希望呀?
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

lg果部有無希望呀?

冇香港,買水算 一陣又等一大輪咩都冇
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

source?
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事

我都5X download左 未裝
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

source?

未發佈喎
雖然好大機會冇
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

source?

未發佈喎
雖然好大機會冇

幾時發佈?
唔洗等發佈都可以打定輸數無香港份啦
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事

燒底版唔關update事
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事

用咩版本同BOOTLOOP係完全無關, 只係佢OTA 升級個陣太熱先有機會導致BOOTLOOP, 如果我係你, 我會放冷氣機口升級
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事

用咩版本同BOOTLOOP係完全無關, 只係佢OTA 升級個陣太熱先有機會導致BOOTLOOP, 如果我係你, 我會放冷氣機口升級

改 TWRP 限 core 再喺入面 flash factory image 幾個鐘唔知 flash 唔 flash 得完
5x食唔食oreo好
已經換左底版 但驚出事

改 TWRP 限 core 再喺入面 flash factory image 幾個鐘唔知 flash 唔 flash 得完

話唔定最後個兩粒都燒埋
我部nexus6p用用下突然熄左機之後就開唔返
有冇人知大概係咩問題?
利申 前排試過自己換電 仲搞到個fingerprint sensor 收左皮
有冇人知大概係咩問題?
利申 前排試過自己換電 仲搞到個fingerprint sensor 收左皮

補充番 換完電就懶得再拆出黎搞
有冇人知大概係咩問題?

bootloop
pixel2

n5可以轉便後備機

冇hk 呀

source?

未發佈喎
雖然好大機會冇

幾時發佈?

10月4 好似係
唔洗等發佈都可以打定輸數無香港份啦

水貨又唔知邊間安全
有冇人知大概係咩問題?

bootloop

可唔可以講下有咩救命方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞