[Google] Nexus/Pixel 系列討論區(4) 你班友仲話俾機會 LG?

955 回覆
4 Like 5 Dislike

冇3.5mm ......

又凸鏡

之前有個套嘅相好似有 3.5mm 喺頂

之前有個套嘅相好似有 3.5mm 喺頂

pixel 都係機頂3.5mm
我部6p差唔到電,一差就照扣
平時舊電又用得快
平時舊電又用得快

打去google投訴未
平時舊電又用得快

打去google投訴未

未,打完會有得整?
利申:用左差不多一年有多
平時舊電又用得快

打去google投訴未

未,打完會有得整?

邊度買?
平時舊電又用得快

打去google投訴未

未,打完會有得整?

邊度買?

衛訊
平時舊電又用得快

打去google投訴未

未,打完會有得整?

邊度買?

衛訊

個維修電話廢既

又凸鏡

真係好憎D 廠為左薄而凸鏡, 柒到

厚少少,電大多d唔好咩
Pixel xl 128g 美版有無人想接
有無巴打放pixel

我都算有
用左四個幾月pixel,navbar 已經燒左印
用左四個幾月pixel,navbar 已經燒左印

我部6p 用左年幾 都有少少燒印 但唔明顯 平時用唔覺

近排搵到個apps 叫custom navigation bar
唔洗root 就可以改nav. bar 防燒印
我就set左 左面extra button係power鍵 右面係隱藏nav bar,status bar
屌,部pixel用咗半年都無
早排update完 突然用襯同voice有關嘅功能都lag機
電話都聽唔到,要reboot,reboot完隔一陣先嚟料
係咪可以拎去整?
利申:外國用

係, 你中左佢個hardware 問題, 好多部pixel 都係咁
6p 啱啱上左Android o dp4
係咪話減價
屌,部pixel用咗半年都無
早排update完 突然用襯同voice有關嘅功能都lag機
電話都聽唔到,要reboot,reboot完隔一陣先嚟料
係咪可以拎去整?
利申:外國用

喺Product forum同reddit都有好多人有呢個問題
我個部先喺個mic壞咗,之後到3.5 mm jack又壞埋,而家連片都睇唔到,唯有等月中翻加拿大RMA部機
6p 啱啱上左Android o dp4

真心好用,又順又慳電

升左先知pokemon go (係我仲有玩 ) 會背景食電, 8.0 可以停左背景活動

但係佢個NOTIFICATION CLEAR唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞