[IA] 入境事務助理員 2017 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
開始派月頭
收到fib email但佢要填GF200既form
但佢EMAIL附件無份form
我要去邊拎返份form填?

醒少少好冇?

ok自膠左...

[member] 認真 我而家一得閒就練深蹲 希望幫到我 大脾堅唔夠力[/member]

開始派月頭

正常
6月頭個批fib都差唔多8月頭會完

本來想講下做ft有咩可以練但見到條撚樣考黑警就唔想益你
考黑警俾示威者打啦你屌你老母

[member] 認真 我而家一得閒就練深蹲 希望幫到我 大脾堅唔夠力[/member]

做多啲squat,同埋唔好快
Squat對立定跳遠都有用
一下一下咁做
個腹要用力個人先直到
個陣操傷咗腹咁去考真係全程都用意志
做得好慢 但無俾madam foul到任何一下

利申33444 絲
7號gi仲未收到Final💔
8月頭考體能
今星期先去練下
女仔係咪易foul過男仔?
始終standard一樣咁
7月vetting 有冇消息?

ching幾號vetting ?
7月6終於收到fib,2星期後

起碼都等到8月中/尾先再er call

利申: 13/7 vetting

起碼都等到8月中/尾先再er call

利申: 13/7 vetting

留意到6月vetting 個批,等20日就陸續有消息。7月vetting 個批,7月10 day 1,731=day 21,希望731大家開始有消息
想問下各位收到fib email 到fib個日中間會隔幾多日?

幾點收到的?我7月7 仲未收到係咪已經收皮
4月20 fib等fail

巴打係咪20/4最尾果幾個

你又係咩?
我已經放棄左

我係果日啊 因為in完即刻有巴打覆 記得你個名 但唔sure邊個

我係個日最後個個

咁我應該知 係咪唔小心倒瀉野位巴打

你有消息???

我7月6 1130考
應該收左皮了
好想知同組有條友懶係野係咁搶講野打算以量取勝果條友有冇fib
好想知同組有條友懶係野係咁搶講野打算以量取勝果條友有冇fib

通常都有
岩岩考完gi 有on9叫舉手投票 果陣成組重有大半人未撚開始發言
岩岩考完gi 有on9叫舉手投票 果陣成組重有大半人未撚開始發言

相認
不過呢組都幾危,我覺得

相認
不過呢組都幾危,我覺得

大sir黑撚晒面
某某 講黎講去三幅屁 想回應都唔知點點好

通常都有

咪鳩up啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞