[IA] 入境事務助理員 2017 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
點解有vetting call既ching都好似係fib會俾啊sir屌到開花咁,平平和和既係咪假像黎

重視你先屌你
唔要你就屌都費時

我就冇俾人屌都冇call
唔通MADAM間房IN嘅全部都未CALL?

雖然自欺欺人
但係我都希望係咁

會唔會Madam表面仁慈,但實際

巴打指既madam房,係咪 男 女 女 嗰間?

男女男

男女男,近waiting seat的

我係男女男 仁慈madam房
過程平和得可怕 無challenge無時事
其實面試都要講運
有冇人今日收到er batch1既

唔洗咁擔心啦
招聘組得三個io負責係慢啲

雖然自欺欺人
但係我都希望係咁

男女男

真係咁
究竟有無女仔收到call?

雖然自欺欺人
但係我都希望係咁

男女男

真係咁

咁睇嚟已經GG了
琴日考完體能考完gi
都幾大信心有fib
巴打們 fib你地點準備?
想問下有無人知如果BC量血壓偏高得唔得
13x-145個range
就BC有啲驚
究竟有無女仔收到call?

有的

唔洗咁擔心啦

巴打你點知得三個既
就BC有啲驚

參考返人地bc result, 115-165都得
有地中海貧血都過到

唔洗咁擔心啦

巴打你點知得三個既

我有親戚係入面做
就BC有啲驚

有地中海貧血都過到

師兄唔該
八掛問聲師兄係識人定係邊到搵資料?
想個心定啲
心急人上
就BC有啲驚

有地中海貧血都過到

師兄唔該
八掛問聲師兄係識人定係邊到搵資料?
想個心定啲
心急人上

我海關簽左約bc緊,我地有個谷
有人po過bc result入面有參考值睇
Lm
唉 第二次fib fail啦
唉 第二次fib fail啦

巴打幾時FIB
點解有vetting call既ching都好似係fib會俾啊sir屌到開花咁,平平和和既係咪假像黎

重視你先屌你
唔要你就屌都費時

我就冇俾人屌都冇call

我完全冇被屌,但有call, very peaceful
愈黎愈多人有call 咁仲未考個啲 收生標準會唔會緊左
有無巴打27號面試?
新貼留名
請問下financial reference 需要交銀行資料,咁證券行洗唔洗?
呢排好多數進出好膽心
請問下financial reference 需要交銀行資料,咁證券行洗唔洗?
呢排好多數進出好膽心

same 不過未考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞