[IA] 入境事務助理員 2017 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

Agger
個陣我16個一組
討論唔到

Agger
個陣我16個一組
討論唔到

4月頭報 ft派到去邊?
我果期vetting個個bc哂
我仲未er call
睇黎第一班無緣

你仲有海關 驚咩

係囉,你都重有海關,我現職都RESIGN埋,就快LAST DAY做廢青

點解唔做?

個陣唔想補錢比間公司,6月8號vetting 諗住7月尾應該差唔多啦,點知等到今日都未收到er call

哇你同我一樣
有冇資料未補齊

佢又冇打比我同我講要補料,我見有D要補料嘅巴絲都會收到電話叫佢補
個TG GROUP有3個8號未有ER,9號都有幾個
我仲未er call
睇黎第一班無緣

你仲有海關 驚咩

係囉,你都重有海關,我現職都RESIGN埋,就快LAST DAY做廢青

點解唔做?

個陣唔想補錢比間公司,6月8號vetting 諗住7月尾應該差唔多啦,點知等到今日都未收到er call

哇你同我一樣
有冇資料未補齊

佢又冇打比我同我講要補料,我見有D要補料嘅巴絲都會收到電話叫佢補

都幾。。緩慢
見到有d8/6 vetting 既師兄都未得,我17咪有排等
見到有d8/6 vetting 既師兄都未得,我17咪有排等

會唔會因為預左唔夠宿位,拖慢晒黎搞

其實唔關事,有D12,13號vetting嘅,連約都簽埋
我仲未er call
睇黎第一班無緣

你仲有海關 驚咩

點解唔做?

哇你同我一樣
有冇資料未補齊

有冇得入埋
今朝in完FT
小組討論講得兩次野,係咪玩完

總共2次?
定題果陣有冇講野

每part講左一次
加埋兩次
7月4 ft 未有fib.. 有無人收到fib

好似無哂FIB 消息咁

好似無哂FIB 消息咁

Same
聽日就考ft啦
識人話已經請左佢,準備入班
有冇ching呢兩日收到 er call?

幾號入班?有冇預返一個月同佢講
今年報完等3個月都未有體能 屌

幾號入班?有冇預返一個月同佢講

31號入
冇一個月
今日考完,同組有個呀叔唔知做乜9,同埋勁多人中英夾雜,好un耳
今日考完,同組有個呀叔唔知做乜9,同埋勁多人中英夾雜,好un耳

你係4點幾group-in個批?

你係4點幾group-in個批?

我一點 考ft個批
4月中報 8月4考。緊張⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞