[IA] 入境事務助理員 2017 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實收到vetting都未成事 因為可能係後備
收到er先開始叫穩

ching,你隔幾耐先有er call ?
收到er先開始叫穩

岩丫
Vetting 都可以fail
我5月17號fib
重未有vetting call
係咪已經收左皮
星期一上去希望順利

6月8-14既VETTING既巴絲好似得我未收到CALL
星期一打去問下係咪收到我EMAIL比佢啲證明先
我後補野比佢地,冇覆到我
我5月17號fib
係咪已經收左皮

same here
收到er先開始叫穩

岩丫

我想問下vetting點先會fail?
屋企人有案底?
收到er先開始叫穩

入得waiting list 基本上都請
收到er先開始叫穩

岩丫

我想問下vetting點先會fail?
屋企人有案底?

好似會
有冇6月8-14VETTING完既人未收到er同簽約
講下你地vetting情況
我自己就vetting先搞退學
佢果邊要我交個正式退學證明同完整成績表
前者我就email左佢地未覆,後者我就同佢地電話同email都講過要8月先有
前者我就email左佢地未覆,後者我就同佢地電話同email都講過要8月先有

咁理解,可能交完official proof 先完成vetting,先再 er call
收到er先開始叫穩

仲唔比我捉到你
收到er先開始叫穩

仲唔比我捉到你

灰巴上年同你係高登一齊叫春 重記得有幾個post都係你開
收到er先開始叫穩

仲唔比我捉到你

預左你搵到我啦
er左的ching,er call字頭都是3690?還是其他?
四月中報仲未有ft 😢
四月中報仲未有ft 😢

好似3月尾ja 去到,有冇四月報既巴打收到ft
er左的ching,er call字頭都是3690?還是其他?

3690/3691都有
我5月17號fib
係咪已經收左皮

same here

我係17/5fib 星期四vetting完了

3690/3691都有

好 唔該ching

咁巴打你咪有排搞 BTW 巴打你個陣係佢再打過黎叫你交 個完整成績表 ? 因為我都未交完整成績表比佢 但我VETTING個陣 問個madam 佢話再有下round 打比我先再補交

咁巴打你咪有排搞 BTW 巴打你個陣係佢再打過黎叫你交 個完整成績表 ? 因為我都未交完整成績表比佢 但我VETTING個陣 問個madam 佢話再有下round 打比我先再補交

我都係 差CE cert正本 vetting姐姐仔話遲下再交 [/black]
請問 fib 出到幾多號既ft?
請問 fib 出到幾多號既ft?

應該6月頭
我星期二考Fitness , 想問Group In 後係咪幾日就知有冇FIB?
我星期二考Fitness , 想問Group In 後係咪幾日就知有冇FIB?

官方好似話十日內,當時我同一星就有通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞