[IA] 入境事務助理員 2017 6

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
請問下financial reference 需要交銀行資料,咁證券行洗唔洗?
呢排好多數進出好膽心

信用卡果d洗唔洗交?

經常性碌卡
請問下financial reference 需要交銀行資料,咁證券行洗唔洗?
呢排好多數進出好膽心

信用卡果d洗唔洗交?

經常性碌卡

呢排好多數進出好膽心

信用卡果d洗唔洗交?

經常性碌卡

信用卡拎紀錄要專登同銀行拎
你地咁快有fc call喇?
今日(12/7)
有朋友人收到vetting call (31/5 FIB)
但我都係31/5 FIB
但我收唔到

爬左文
按理推斷...
同意講話跟period 打電話
但睇巴打們報料似乎都真係跟日子落
當而家打到5月尾,未見有人6月頭FIB的收vetting call

見同日FIB人有我無
我已經灰左成日
希望聽日收call

BTW點先知自己衰左,係咪無email?
諗住到下星期一(17/7)都未有call打上去問下

祝大家聽日一齊收call
漫長一天又開始
4月fib既已經表示放棄....

You are not alone bro
今日(12/7)
但我收唔到

爬左文
按理推斷...
當而家打到5月尾,未見有人6月頭FIB的收vetting call

見同日FIB人有我無
我已經灰左成日
希望聽日收call

我17/5fib
有啲2x/5 fib既都話收到 但個時我都仲未收到
結果過多兩日都收返call
所以係一段時間內再跟分數打電話
你可能只係唔夠你朋友高分 所以仲未收到電話
耐心等下吧
呢排好多數進出好膽心

same 不過未考

求解答
今日(12/7)
但我收唔到

爬左文
按理推斷...

見同日FIB人有我無
我已經灰左成日
希望聽日收call

巴打同你個frd幾點fib, 我都係31/5未有call
呢排好多數進出好膽心

信用卡果d洗唔洗交?

經常性碌卡

咁佢係拎3個月信用卡記錄?
今日(12/7)
但我收唔到

爬左文
按理推斷...

見同日FIB人有我無
我已經灰左成日
希望聽日收call

巴打同你個frd幾點fib, 我都係31/5未有call

6月1 表示同樣緊張
留個名~~
有無巴打27號面試?
有冇人今日有er call
各位巴打,終於收到vetting,等左咁耐 好感動,希望所有連登仔都做到同事
利申 6月1fib
各位巴打,終於收到vetting,等左咁耐 好感動,希望所有連登仔都做到同事
利申 6月1fib

Same 6月1 fib 岩岩收到vetting
我想問下而家交申請表GF340 大概 幾時會收到通知?
想問 7月頭報 根據個經驗 係唔係都要3個月後先排到考pt 唔該哂
今日(12/7)
但我收唔到

爬左文
按理推斷...

見同日FIB人有我無
我已經灰左成日
希望聽日收call

After finish FIB ,You need to wait 3-4 months for receive a reject email for ia
Thx
想問佢話fail左六個月後可以報過 咁果六個月係由邊個階段開始計
利申 6月1fib

岩岩vetting
好驚份gf200 填工作證明個欄表達得唔清楚
Miss 左個3690 call...唉
利申5/6 fib
如果曾經做過特許經營的公司,而個老細巳冇做呢間,gf200應該點填人事部電話同fax
求巴打賜教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞