(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
得呢一間係咁樣
唔好呀, cancel booking 個 system 真係會唔放返出黎㗎,之前女友 booking 房時因為想同一間房連泊跟兩餐唔同既 package book 好後隔一兩日發覺其中一晚忽然有新 offer 所以 cancel 諗住再跟返個新 offer ,點知 cancel 後間房就完全冇放返出黎,搞到最後要 book 另一間房,變左 stay 兩晚要執野轉房,後尾隔左一個月女友 send email 問先可以兩日住返同一間房。
[
5萬yen淹乃家
6萬yen望樓

登別應該揀邊間,後者貴一萬yen但有房內溫泉
有冇東北温泉旅館推介 新手唔太識
Agoda好多冇得book
我尋晚先cancel左jalan再去樂天book過
同一個plan樂天有discourt平左3千幾yen

不過做法係book左新package再cancel舊package
如果要指定某一間房就冇計
一間傳統,一間現代
咩時間先上jalan啦
11月尾至12月頭
乳頭 不老不死
我見仲有吉房先敢取消
我個 case 係間溫泉旅館得 12 間屋,每間屋既類型都唔同,所以冇得 book 第二間再 cancel,係要先 cancel 左自已嗰間後再 book 返同一間屋。
滝乃家 be sure,full 先揀望樓。
有冇人試過 琵琶湖 花街道 個私人風呂店唔店
如果去武雄比得起呢個價我會揀風之森
不過好似傳統旅館vs新式resort咁
睇下自己鐘意邊樣

睇落我都覺得幾正
5萬yen住果間淡交之間都ok
呢間野食野係tabelog都算高分(溫泉旅館黎講)
覆錯 自
如果去武雄比得起呢個價我會揀風之森
不過好似傳統旅館vs新式resort咁
睇下自己鐘意邊樣

睇落我都覺得幾正
5萬yen住果間淡交之間我ok
呢間野食野係tabelog都算高分(溫泉旅館黎講)
城崎呀巴打
冇辦法啦太遲book
list有個幾間一係冇位一係再貴啲
想去食靚蟹
原來我又覆錯人
我都book左白山 同 但馬屋
唔識揀邊間
白山Jalan comment幾好 樂天個comment就差啲
白山好似有分幾間
之前有巴打推介個間花まんだら要八萬幾yen

你係諗住二選一?
我主要都係睇設施同食物揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞