(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
我訂咗1 2晚,應第一晚法國餐,第二晚日式
可能啲人話水質麻麻所以低分過其他掛
網上4%一定食到,我用錯咗vs
beds japanese style太遲book 得返呢個 唔知係咪伏
我都想知 呢三度邊度好
利申 無車牌
想問下有冇巴絲用過yahoo jp 訂酒店
我想訂嗰間得返呢度有得訂,但訂完之後佢好似唔接受海外信用卡
12月底去東京 想落住雪浸溫泉應該去邊度好?
有馬1月想住個啲都俾人book曬如果湯之花翠泉 同 雄琴湯元館兩個點揀 有無ching住過
等我聽日分享嬉野溫泉和樂園,有香港人係到打工
近近地就草津 / 越後湯澤
我都諗住1月有馬溫泉。 有私人溫泉既好似選擇唔多。之前去箱根果間早雲閣好正
想問下如果住同一間溫泉旅館2晚
但2晚想食唔同嘅野, 可以點樣book?
分開book會唔會要check out再check in?
我遲啲都係禁 第一晚想食放題第二晚想食懷石 住同一類型房 我就先分開book之後email間旅館比埋兩日booking details佢問中間可唔可以唔check in/out。佢就reply話ok會安排比我同一間房唔洗check in/out。

你可以email間旅館問下得唔得禁做先再book
有冇人去過鐘山苑 燦里?
見佢新裝修又望到富士山
啲嘢食o唔ok 見佢包咗兩餐
ching我都睇緊呢間(得返呢間
想問下係trip.com見到有得book但寫只有早餐,但價錢同d日本網一休果d二食係一樣,咁其實呢d agent網有冇二食?佢呢個位置無晚餐都唔知去邊度食

唔該唔該
奧飛禪 有間溫泉 望雪山 靠河 又望紅葉山 好正 不過食物麻麻
唔同房好難講
我book咗燦里 佢官網話呢個房型係包早晚餐
所以我係trip.com/expedia/日本網都係見到佢包埋 價錢差唔多
但如果你係普通房型就睇清楚,因為係expedia有得tick你要唔要埋晚餐,trip.com我唔清楚,最好問問酒店

Btw 我都見到佢附近好荒蕪所以都加多少少要燦里呢隻房型
差唔多價嘅話應該係包,夜晚嗰餐唔包嘅話閒閒地都應該平5000yen以上
最好book完問番旅館
日本網咩奇怪事都有
不過無得選擇現地決濟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞