(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
會唔會有可能比較日式啲 第1次浸 想感受下喺房食完懷石料理 再喺房到浸溫泉 見好似大部分有私人風呂都比較新式
想問下 一般有埋私人溫泉既旅館正常大約係幾錢一個人?
幾多人
正常個 range 好大。
自已望一望置頂 post 睇返之前嗰五個 post,你既問題之前有唔少人介紹過。
唔好意思 2000以上?
有沒人住過京都紅葉屋 高雄山莊 17號想book但係只有雙床房 包兩個人食 諗緊值唔值一個人book
Btw Jalan 又有1000円 減了 20000円減2000
黎緊聖誕去大阪
如果想book呢間大家點睇?有馬溫泉 竹取亭円山
你確認仲 book 到?
咁有咩推介?
旅館A 35,200yen 循環/加水, 4個露天私人溫泉(20客房用), 24小時任用

旅館B 52,360yen 源泉かけ流, 4個露天私人溫泉(72客房用), 開到1am任用, 自己房都有私家真溫泉

大家都包早晚, 當2間都差唔多, 大家會點揀. A唔係源泉かけ流, 但就24小時, 同少房數嘅人爭, B就開到1點同72間房爭.

大家會點揀?
我冇推介,或者你睇下聖誕期間有馬仲有邊間未 full 你講返比我聽好冇?
呢 d 擺明係燒肉 set 黎喎。
咁就安心, 因為佢其他平D嘅plan有寫D牛係燒, 但零零舍舍呢個plan無寫. 以為係生食之類嘅野
稀有部位好少拎黎生食。
建議直接開名
價錢其實包埋環境同埋服務 仲有你夜晚食咩
12 月中 季之庭 55000yen 兩個人包早晚餐,有私人風呂,應該算合理價錢吧?
生食?和牛刺身通常一片仔既0者。
嚟緊12月去登別浸溫泉,想book 旅亭花ゆら,見到JTB 有個plan叫 JTB simple plan, 佢寫住包早晚兩餐但係無講食咩,係咪多數都伏伏地?
老婆+兩個小朋友 , 想7月尾去京都,一至二泊,想要私人風呂 希望各位絲打巴打介紹, 唔知2000-3000蚊晚得唔得
冇寫燒都唔會係生食呀,
同埋d牛咁樣切就一定係燒喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞