(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
點解個網突然咩package 都search 唔到
都唔知點解
黎緊11月尾會去關西打算去有馬溫泉
爬左好多文然後shortlist 左幾間想問下意見 最主要想有靚露天風呂景可以睇紅葉
陵楓閣
有馬皇家酒店
月光園游月山莊
確定咗有房?11月好爆
Check 過有呀
諗住12月去東京 有無關東既溫泉推介?
(想有露天風呂,同埋唔會考慮富士山個邊)
有諗過去輕井澤
今日睇過下星野BEB5都幾有興趣
有無巴打住過?
12月你而家先訂好多都full咗

我見輕井澤星野B3B5 仲有房,所以仲好淡定
同埋而家仲係心大心細 唔知揀邊個地點
outlet純粹睇你鍾唔鍾意shopping,東涌個outlet咩樣咪就係咪樣不過大10倍咁解

得兩日嘅話建議淨係玩箱根/河口湖其中一邊,兩邊玩晒其實最好三日,張富士箱根周遊券都係預你玩三日
如果你要風呂可以睇到紅葉,應該可以踢走陵楓閣同皇家酒店,因為根本無展望風呂
游月山莊應該都少,但過番鴻朧館地勢高啲可以睇到後山一片紅葉
如果要睇,應該係有馬グランドホテル個景最靚
請問由布院有边間温泉旅館推介?中價三千以下左右
上次去御殿場都好多年前了 感覺就係好行嘅 你可以上佢官網睇睇啲舖啱唔啱你心水先再決定去唔去
要睇吓你係箱根同河口湖區係想去邊/睇咩同埋箱根係住咩 你諗吓其實你住溫泉酒店已經食左你大部份時間 plan行程時最好睇晒有咩景點同自己想去邊個先 要取捨 你咁樣問都冇咩人可以答到你
我嘅話就會覺得超趕同埋走馬看花 寧願stay係箱根好過
上 janlan search 下你個 budget。
感謝
御殿場好似執左好多間。
block
返去問返你小紅書d 支狗
唔出奇 都頂左咁耐
有無巴絲住過亀の井別荘/山荘無量塔些牙下
黎緊一月會去京都大阪 想浸溫泉 想有私人風呂同一泊二食 求推薦
即興帶兩老11月頭去京都大阪,佢地好想浸溫泉,但搵左好耐周圍都爆哂,有冇巴打絲打可以分享下邊間仲有得book, 佢地想要私人風呂
京都嵐山溫泉花傳抄
仲有紅葉家別館川之庵,不過我都未住過你自己研究吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞