(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Gala好撚貴
我包埋早晚83600円2日
有冇人住過有馬SPA TERRACE 紫翠?
睇相正常,評分ok,自己喜歡就去啦
我之前一路太忙
無乜睇資料
就求其係Agoda 揀左十二月中幾間箱根同河口湖嘅
係咪Jalan 會再抵啲?
驚而家無乜選擇咋
可以請各位師兄幫下眼睇睇邊間好啲?
哥仔家下要人幫你搵埋旅館咁趣緻?駛唔駛幫你包膠住埋?
我意思係我稍後再講我嘅選擇
請大家比下啲意見
如果覺得麻煩到你 你可以不回的 謝謝
輕井澤真係冇乜溫泉旅館,有既都唔係真溫泉。
無一定邊個網最平的
個個網都有機會有佢特別嘅plan ,優惠 等等…
而家都十一月中你仲唔決定我見好 d 既旅館大部份十二月都唔係得返好多日子你揀。
箱根本箱都好似幾唔錯,文青味濃。

https://hakonehonbako.com/#page_special
呢期有冇話邊個網會有優惠多啲?
咁請問箱根係咪住強羅算係最方便?
周圍係多野行 d ,買張周遊券可以去勻早雲山─大湧谷─桃源台─海賊船─箱根神社─雕刻之森,玩完再返強羅。
其實用嚟用去都係果幾個
Jalan
一休
Agoda
仲有一個好似333咁我唔太記得點個字
因為旅程比較短,唔想特登去有馬,所以打算揀左係嵐山一泊二食

但比較心大心細係應該揀邊間

1. 嵐山温泉・彩四季の宿 花筏
https://www.jalan.net/yad329468/?contHideFlg=1&ccnt=sp_recent_yado_top

2. 嵐山温泉 花伝抄
https://www.jalan.net/yad327485/?ccnt=link-yad-327485-%E5%B5%90%E5%B1%B1-0-2

花筏就好似正式和風旅館,有得房內食晚飯(老婆鐘意) ,溫泉睇落都正路,但有啲評論講房間衛生麻麻,同埋溫泉好細

而花傳抄就之前有巴打去過,好似樣樣都正路,但就係啲和洋式,而且係大廳食

有冇巴打俾到啲意見?
12月中,草津
la vista 同 季之庭 2揀1
價錢差無幾,邊間好啲?

一間傳統,一間新啲
我見la Vista好似西餐,有無人試過?
7月尾3X度浸溫泉!?
去登別住一龍館既話記住唔好訂佢個buffet
唔落雪都唔想浸
正常都無巴打住齊哂兩間比到比較你
有間仲要講緊上年開,Google會快過你伸手

當比仔女玩下
我覺得平貴差唔太多
agoda你platinum vip再用埋D coupon
價錢都唔太貴

最大差別係選擇少好多
jalan 個啲有好多唔同既course揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞