(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
巴打有無試過係由布院之森去金鱗湖晨霧?
唔係自駕係咪唔洗諗?
有一樣野叫暖氣,你不如驚到時會暖到焗仲好啦。
由車站行過去好近之嘛,再唔係搭的士去都只係跳幾次錶。
好熱架開住暖氣 你當佢係衫就得 自己喜好 當地人都無咩所謂
我打錯左係由由布之彩
咁早有的士?
定有app 可以call 車?
去睇下先
然然別墅? 係咪即係鐘山苑
FUfu好靚,但係要3000幾,同埋同個湖邊有d遠
剩住2000蚊(~35000yen) 其實算貴
如果呢d一泊有埋兩食隨時要80000 yen up
其實都係,我見好多剩住既有富士山景都可以1000樓下,唔洗特別book貴,
我覺得一係平平地有山景,一係貴d 有私人風呂,而且平平地過d個公眾溫泉唔少都係設計到睇到富士山

差左私唔私人呢下,野食就我覺得如果好偏遠就算,但河口湖咁熱鬧,應該出面都好多野食
因為係自己間房去餐廳有一段路的
我都諗住去山中湖住民宿一泊兩食睇富士山
之後再去河口湖住溫泉旅館一泊兩食睇富士山
睇下兩邊個湖景富士山差幾遠先
原來都真係冇乜
新手,諗住出年4月去草津加輕井澤,想問有冇 ching 住草津嗰間烔-kei-?
想問下如果有紋身,日本好多溫泉酒店都唔比紋身有冇人可以推介一下
fufu 3000幾?我睇全部房都成5000up
一月中會去北海道大約十日 但估唔到排完行程淨係去到道南加富良野美暎 剩係得登別住到一日旅館

有冇師兄住過登別有冇推薦 我想要房入邊有溫泉嘅旅館 睇返好似花遊亭 mahoroba同登樓有

Mahoroba要住套房 我先得兩個人太多了 登樓畀agoda cut咗單 最後book住花遊亭先

有冇師兄有登別嘅好建議?或者道南有其他推薦?
你可以email比佢預早同佢約定幾點响由布院站等
我過個日子係3000幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞