(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (6)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
Jalan出咗新一期9折卷

最抵果個1000yen卷仲要係無使用條件下限
無諗過可以嗌兩個唔同餐
你嗰間係本身講明可以嗌唔同餐定係要問佢?
我個間係有個set 就係一人牛一人蟹
我book左 但馬屋 唔係香港個間

https://travel.rakuten.co.jp/HOTEL/56951/56951.html
有無人去過白濱ホテル天山閣 海ゆぅ庭 或者xyz spa hotel? 如果最尾一日去 第2日 1420關西機場既機 會唔會好趕?定10點check out再搭車去機場都黎得切?thxxx
有D濕疹浸公共溫泉都有少少壓力
雖然應該無咩人理你
梗係啦~
依家至到12月,日本政府有資助比本地人去旅行,所以好多人一齊訂酒店~
12月20號後,聖誕新年假期都會多人啦~
一條友毒遊關西有冇推薦?城崎去過想試下其他,白濱好似唔多就腳,有冇喱兩個以外嘅介紹下,預算30000yen內
乳頭溫泉有無手足去過
有馬幾貴下,3萬住嘅唔會好好,睇你想唔想體驗金銀泉
另外兩個選擇
淡路島,多嘢玩得嚟受一個人嘅酒店都唔少
雄琴,近京都,望湖景,食近江牛
有錢/有pass嘅話坐雷鳥號爆上北陸都係另一種玩法
雄琴有冇邊間介紹,會留京都一星期,可以順路去
而家好多地方都full book,舊booking又唔可以轉新coupon,但cancel間房先,陣間間房唔放番出嚟咪奶嘢
不過個折好過上次,上次啲coupon金額太闊,好難用
其實之前平時係唔係咁
咁癲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞