[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你地會唔會隻耳機花左少少/崩左少少會好唔自在好想換隻新既
我覺得自己去到有病既地步

有錢想點換都得

有錢先會咁諗 仲等咩 買未
d記同事麻煩我試完野之後,唔好即刻走過黎問我覺得隻野點...

dma班友一見你放低就會走黎問你

其實我都係學DMA嗰套

dma其實都係想知道客人對耳機嘅評價
不過試耳機嘅人從來唔會好負面咁講一隻耳機

我覺得好撚難聽嘅耳機,我通常只會同人講唔啱我口味
d記同事麻煩我試完野之後,唔好即刻走過黎問我覺得隻野點...

dma班友一見你放低就會走黎問你

其實我都係學DMA嗰套

dma其實都係想知道客人對耳機嘅評價
不過試耳機嘅人從來唔會好負面咁講一隻耳機

我覺得好撚難聽嘅耳機,我通常只會同人講唔啱我口味

岩呀 因為幾垃圾都會有fans我又唔想歧視佢地
條ckr9 ltd 前幾日唔知係咪放入袋大雨得制壞鳩左
3000 - 4000 有咩動圈推薦

暫時睇中 ie80 同 ex1000

Hs1501同hs1551 正

CKR100,FW001,Acoustune HS1501,1551
其實呢個價位既動圈都係得呢幾隻,試曬佢啦

CKR100,FW001,Acoustune HS1501,1551

好多年冇見到有人講exk

呢個造型真係,無論過幾多年都係咁超越時代

好多年冇見到有人講exk

呢個造型真係,無論過幾多年都係咁超越時代

我覺得幾靚,但冇乜隔音。
JVC Fw01 點睇?

自己試聽,啱聽咪買囉
呢個級數既動圈隻隻都好有性格
耳機新手想問下Hi res耳機係唔係一定要聽無損音樂先有效果
耳機新手想問下Hi res耳機係唔係一定要聽無損音樂先有效果

咁多層級既Hi Res 貼紙,耳機果張最無謂

自己試聽,啱聽咪買囉
呢個級數既動圈隻隻都好有性格

FW01係幾好聽,但都好漏音

又2個奶野

又2個奶野

綁炸彈 不了

又2個奶野

綁炸彈 不了

身邊已經有4套炸彈

又2個奶野

綁炸彈 不了

不如直接買舊磚

第一次試DP100 coaxial out ,估唔到效果幾好。
各位巴打, 2k budget內有咩耳機推介
聽流行曲多
唔該各位先

又2個奶野

綁炸彈 不了

不如直接買舊磚

綁炸彈先5500全套
買舊磚最平都8200喇
m50x m50x m50x m50x
香港有final e3000未?
香港有final e3000未?

+1 想平平地買黎玩下

又2個奶野

綁炸彈 不了

不如直接買舊磚

綁炸彈先5500全套
買舊磚最平都8200喇

啱呀,重點係一樣有得玩平衡
如果網上買cd 係唔係http://www.wowhd.co.uk/ 最方便快捷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞