[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇萬零蚊cm推介
主要聽人聲

Fitear?

fitear 人聲
不過aw

Ve3,ve5
想改 2.5 頭
請問有無牌子係 L 頭又靠得住?

大廠2.5好似得直頭
淘仔見話L頭

唔該巴打
有冇萬零蚊cm推介
主要聽人聲

Fitear?

fitear 人聲
不過aw

Ve3,ve5

Ve8
點睇 pioneer 隻 se ch5bl

balance 出奇蹟
但我會等埋試聽E2000 E3000

咁巴打有無試過pioneer 隻 se ch9t ?

其實我都唔記得自己試左邊隻
總之就係3.5 唔算太特出
而換左2.5平衡後,分離度同解釋力都超班
但聲有啲刺耳同薄
睇你D記有人mon住個post
睇黎D記有人mon住個post
等我幫D記做打手
其實仙女換reference 8 好好聲

一早講左D記會mon post架啦
所以再去唔到D記運吉

一早講左D記會mon post架啦
所以再去唔到D記運吉

利申:D記知我有Lyra II
等我幫D記做打手

唔掂喎
D聲炒埋一碟
等我幫D記做打手

唔掂喎
D聲炒埋一碟

點會
等我幫D記做打手

唔掂喎
D聲炒埋一碟

點會

個人意見純屬參考
等我幫D記做打手

唔掂喎
D聲炒埋一碟

點會

個人意見純屬參考

唔準話我女神
pp8就任屌
巴打們,JVC HA-FXT208SE 認真係咪伏?
其實頭戴式耳機係唔係唔應該拎出街用?

好似m50x呢類

m50x 大左少少
MSR7係我接受到,出街用既極限
想出街用既,可以睇下overhead

m50x個頭梁同個耳套勁易甩皮

m50x好似真係好大
d記同事麻煩我試完野之後,唔好即刻走過黎問我覺得隻野點...
d記同事麻煩我試完野之後,唔好即刻走過黎問我覺得隻野點...

佢唔知你對隻嘢覺得點,點推薦下一隻呢

dma班友一見你放低就會走黎問你

其實我都係學DMA嗰套

其實我都係學DMA嗰套

佢都要做生意 你唔想人問 得去showroom可以滿足你

其實我都係學DMA嗰套

dma其實都係想知道客人對耳機嘅評價
不過試耳機嘅人從來唔會好負面咁講一隻耳機

其實我都係學DMA嗰套

度度試既,係經人手既都一定會問你宜家架wo

唔通你試完,望住你傻笑,然後喔一聲放返入櫃咩

其實我都係學DMA嗰套

度度試既,係經人手既都一定會問你宜家架wo

唔通你試完,望住你傻笑,然後喔一聲放返入櫃咩

覺得
你地會唔會隻耳機花左少少/崩左少少會好唔自在好想換隻新既
我覺得自己去到有病既地步
你地會唔會隻耳機花左少少/崩左少少會好唔自在好想換隻新既
我覺得自己去到有病既地步

有錢想點換都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞