[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
DMA不了 我隻333去左太空

笑死 整都整幾隻啦

比miwaBB傳染
有冇師兄聽過Grado隻Gr10e, 岩岩上網見到有人提起, 依家先知Grado有出in ear

得GR8

GR8可以介紹下嗎?

一單動鐵中意外豐厚既中低頻
聲音開放感好好
高頻有D中低階Grado個種有D刺同有光澤既感覺
明明係日本OEM但又真係有D Grado感覺

不過D人話GR10e tone down左唔少,唔知有幾多成係真

好似好得啊,對唔對得住個價呀?

我既評價係基於二千頭既List Price

不過我唔鍾意佢條線易硬
平時我拎UERM/F111+004多D
聲底我就覺得GR8重討喜過F111既

難得gr8可以同f111相比

Grado係香港係差個好既代理
聲方面係有料既
用緊dpx1 想換player
8000內有咩選擇 唔要俾多少少
二手有保/全新水貨都得

wm1a?

最平做到幾多
得條2.5線

8000-8400
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦
有冇人試過kaiser encore,人聲如何

今日隻Encore岩岩送到屋企
依加香港有冇話去邊間鋪買ls300好啲 定係喺日本買? 我上格價睇香港個水貨價好似賣緊around$2200 而日本就有人買around 40000yen
定係上頭post講個幾間問下有冇先?
香港未有行貨真係有少少唔方便
終於買到條電話轉插線
可以去買耳機了

買咩耳機

應該n3ap
新手未買過 到時再去試下
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

ak240 同黑磚比既話 都係揀黑磚?
2000-3000不直求推介

之前用535壞左

之前用535壞左

Fw系列

之前用535壞左

俾多小小SD2

之前用535壞左

俾多小小SD2

二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦
利申:ak240轉黑磚 開心使用中
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

新手買player,諗住預一萬左右
黑磚係咪最好用?
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

黑磚係咪最好用?

個個人用法唔同 無話邊部最好用架喎
如果玩串流有乜player介紹
3.5個頭有d問題,邊到換好?
想知dp x1a 配 im70 會唔會大材小用
想問下有冇巴打用LG 既V20/G6 代替player ?
唔計大陸野 應該LG 目前聽歌最好? 大概等於咩價位既player ? 因為唔想拎兩部野出街

唔該晒
想知dp x1a 配 im70 會唔會大材小用

拎買x1a既錢去耳機 升級大d
想問下有冇巴打用LG 既V20/G6 代替player ?
唔計大陸野 應該LG 目前聽歌最好? 大概等於咩價位既player ? 因為唔想拎兩部野出街

唔該晒

手機最勁好似係cmx1
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

黑磚係咪最好用?

個個人用法唔同 無話邊部最好用架喎

睇下鍾意咩調音囉
ak味精聽落會覺得好正
但聽耐會好累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞