[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

真係笑死 柒到呢 個頭冇左一半

圖位置冇得自定義咩

Preview好正常架

Preview只供參考

色水唔似我覺得可以接受.. 但係張圖唔完整 真係....

都唔知係代理搞過定VE亂黎

無仇報 萬零蚊當去少半次日本

你有無試過搵代理/VE傾?

代理就不了

因為我係in唔識串既客
佢唔特登拖尻我偷笑啦

但有無巴打教下我點同ve溝通下

on9 試左先啦 佢唔肯同佢搞你咪直接搵ve
點聯絡自己google下啦

Preview好正常架

Preview只供參考

色水唔似我覺得可以接受.. 但係張圖唔完整 真係....

都唔知係代理搞過定VE亂黎

無仇報 萬零蚊當去少半次日本

你有無試過搵代理/VE傾?

代理就不了

因為我係in唔識串既客
佢唔特登拖尻我偷笑啦

但有無巴打教下我點同ve溝通下

on9 試左先啦 佢唔肯同佢搞你咪直接搵ve
點聯絡自己google下啦

搵csa傾都要等ben返左黎先 好想死
成皮野仲要等咁耐..最後出件咁既野. 點可以算

當跌左

咁都當冇事收貨的話同當年瀨CP屎忽有乜分別

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得
雖然我覺得VE會點你返CSA

做客重怕羞咩
我記得有Fd當年因為UERM唔Fit同UE搞左差唔多成年

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

Refit同artwork兩件事嘛 我無屍過artwork走樣都包搞

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

Refit同artwork兩件事嘛 我無屍過artwork走樣都包搞

試都唔試下 就話當跌左 真有錢

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

起碼UE重做Faceplate係Aftersale既option黎

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

起碼UE重做Faceplate係Aftersale既option黎

但ue 果個faceplate唔係好少選擇架咩,基本上都冇咩變化,只係係佢比你既款度揀

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

我係驚左Ben兄

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

我係驚左Ben兄

你係客你驚乜春

當跌左

你教我點做喇

你搵CSA得搵VE都得

做客重怕羞咩

但ue 果個faceplate唔係好少選擇架咩,基本上都冇咩變化,只係係佢比你既款度揀

冇特別Check
當年UERM根本唔洗揀

但Artwork重唔重做同複雜度唔應該有關係既
連CP初期都會Reject JH D偏色CM啦
雖然唔係打手 但係qdc喺大陸落order 俾耳模 兩個禮拜寄俾你都算係世界級速度唔話得(香港肯定冇咁快) 以前覺得cm 等個幾月係值嘅 睇完呢幾個po啲fitear 同埋陽痿巴隻ve 真係好心寒 就算聲好都係公模算數
雖然唔係打手 但係qdc喺大陸落order 俾耳模 兩個禮拜寄俾你都算係世界級速度唔話得(香港肯定冇咁快) 以前覺得cm 等個幾月係值嘅 睇完呢幾個po啲fitear 同埋陽痿巴隻ve 真係好心寒 就算聲好都係公模算數

想問下巴打知唔知而家dpx1a幾錢到
唔得閒出mk慢慢格價
同埋lyra II 想換條2.5線有冇推介

有堆人用iem戴極都唔好咪又係要死死氣去做cm

Qdc近期d木紋我覺得幾靚

我第四隻cm應該係noble/ue/qdc揀一
想問下巴打知唔知而家dpx1a幾錢到
唔得閒出mk慢慢格價
同埋lyra II 想換條2.5線有冇推介

4700-4900左右

PP8 好難聽

PP8 好難聽

換左dita條銅線先

又嚟

PP8 好難聽

換左dita條銅線先

仲衰過錫安劍
NEW PO LM

PP8 好難聽

換左dita條銅線先

仲衰過錫安劍

但kim兄之前成日推

PP8 好難聽

換左dita條銅線先

仲衰過錫安劍

但kim兄之前成日推

邊個Kim兄?冇人識佢呀!

又嚟

目標係有7隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞