[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
如果玩串流有乜player介紹

dpx1a/ 300r for sure
用緊dpx1 想換player
8000內有咩選擇 唔要俾多少少
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

ak240 同黑磚比既話 都係揀黑磚?

緊係黑磚啦
利申:ak240轉黑磚 開心使用中

試埋P2?

硬質素大家都高,鍾意有味精就黑磚,鍾意清淡就p2
聽聞有巴打整333 整左4個月
我隻335上個月16號拎返熊仔整
岩岩打黎叫我拎了

聽講佢係d仔拎返了
qdc 8sh配咩線好🤔
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

平定貴先
你想提升邊平面

平定貴先
你想提升邊方面
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

黑磚都唔味精?
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

黑磚都唔味精?

同金磚比咪唔係好味精
有冇人試過kaiser encore,人聲如何

都幾有味精 同價位質數唔係特別高 但係悅耳既
請問放耳機、相機,除咗dxfever,Carousell外,
有無其他網頁、app可以介紹?
請問放耳機、相機,除咗dxfever,Carousell外,

Facebook 二手group
Thx

Facebook 二手group
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

新手買player,諗住預一萬左右
黑磚係咪最好用?

個個人用法唔同 無話邊部最好用架喎

係囉,有人用黎聽,有人用黎貼facebook貼forum,有人用黎睇高清artwork,點知你點用

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

黑磚都唔味精?

同金磚比咪唔係好味精

Hey 咁有d人就係要索尼大法精心魔改音樂先聽得落麻
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

sony就係味精
國磚就係厚暖糊
ak就係潮,夠貴夠勁
1964 就係抵玩,cp值高
德國野就係手工好
日本野就係毒+手工好

無得變架,生落黎就係咁
你呀媽係漢奸,你呀爸係走狗,你呀爺係賣國賊,你就係漢奸走狗賣國賊。
唉 隻akg n30用唔夠一個月個外殼就有裂痕
又冇跌過撞過 仲脆過earpod...

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

sony就係味精
國磚就係厚暖糊
ak就係潮,夠貴夠勁
德國野就係手工好
日本野就係毒+手工好

無得變架,生落黎就係咁
你呀媽係漢奸,你呀爸係走狗,你呀爺係賣國賊,你就係漢奸走狗賣國賊。

都唔一定既,韓磚咪電子聲/暖聲,p2好撚清淡啵

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

sony就係味精
國磚就係厚暖糊
ak就係潮,夠貴夠勁
德國野就係手工好
日本野就係毒+手工好

無得變架,生落黎就係咁

SP1000 SS極清唔暖
二手有保/全新水貨都得

唔洗玩串流
就all in 黑磚

去日本買會唔會平d

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

sony就係味精
國磚就係厚暖糊
ak就係潮,夠貴夠勁
德國野就係手工好
日本野就係毒+手工好

無得變架,生落黎就係咁

#曲線要講明
巴打,而家sd2咩價位

平少少,買行啦

緊係黑磚啦

試埋P2?

黑磚都味精

sony就係味精
國磚就係厚暖糊
ak就係潮,夠貴夠勁
德國野就係手工好
日本野就係毒+手工好

無得變架,生落黎就係咁

韓國嘢都暖聲
想放im03 同埋fiio x3一代
有無巴打岩?

tg: karl2814226
換頭去r記啦
頭連手工費都係240 10分鐘搞掂 手工幾好

淘寶頭
一係就人地唔要果d剪落黎
自己帶頭去改就ok

唉 隻akg n30用唔夠一個月個外殼就有裂痕
又冇跌過撞過 仲脆過earpod...

有冇巴打試過咁嘅情況?保養包唔包修?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞