[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下m50x係唔係女毒耳機黎

唔係
M50X係好標準既監聽耳機

唔係

唔係

巴打有冇1000蚊樓下頭戴式耳機有女毒推介
部dpx1a聽moov果陣間中會疾一下
有冇巴打都有呢個問題 點解決
想買sd2,邊間價錢ok同有保證

唔係

K701 (笑)
高少少就真係有啲
例如MSR7同SR5
或者鐵三角A/AD系列(唔肯定最入門既人聲好唔好,唔建議盲入)

唔係

K701 (笑)
高少少就真係有啲
例如MSR7同SR5
或者鐵三角A/AD系列(唔肯定最入門既人聲好唔好,唔建議盲入)

K701 MIO
d記同事麻煩我試完野之後,唔好即刻走過黎問我覺得隻野點...

dma班友一見你放低就會走黎問你

其實我都係學DMA嗰套

dma其實都係想知道客人對耳機嘅評價
不過試耳機嘅人從來唔會好負面咁講一隻耳機

熟嘅話我會照直講架
巴打們,JVC HA-FXT208SE 認真係咪伏?

唔係
巴打們,JVC HA-FXT208SE 認真係咪伏?

唔係

邊個話伏?伏啲咩
用inear sd4 聽串流可以點玩法,點升法?
用左大半年 想提升下
用左大半年 想提升下

SD4 串流
買咗部日水300r好撚抵玩
用左大半年 想提升下

SD4 串流

耳機串流 有得諗
想問下點睇
massdrop x mee audio pinnacle px
Dx200有更新
我已經更新左,用左一個鐘倒(mango)
唔覺有咩分別,不過我原本都冇咩問題
想玩moov 買部二手ak70點睇?

don't be on9

ak70個moov真係勁垃圾
想玩moov 買部二手ak70點睇?

don't be on9

ak70個moov真係勁垃圾

唔好買
究極垃圾 個moov窒到爆炸 狂hand
實體鍵轉唔到歌
諗住下載歌離線聽,下載得勁慢 成日定住係度
2.5又冇力水

2手ak70不如全新日水300r/2手行保300r
終於收左 air, 第一次帶cm 有種莫名既感動
30r同300r音質大唔大分別?
諗住係amazon買 見30r平好多
想問下灰黃雀要煲幾耐先煲到個高頻滑d同收咁d齒音?
Dx200有更新

想問下仲lag唔lag
玩串流順?
Dx200有更新

想問下仲lag唔lag
玩串流順?

Android我一直都唔覺lag(之前用過一排ak70)
玩moov完全冇問題
Mango就係有d慢 但真係好聲d

Bug就一早都冇乜
係初頭用mango 播dsd有好多問題
Fix好左好耐

整體我幾滿意
咁多位ching
小弟耳機壞左想換新,求各位大大推介
圈鐵有咩好介紹?
預$1500, 要求雜食 & 手機聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞