[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

第一次試DP100 coaxial out ,估唔到效果幾好。

digital output好難唔好

第一次試DP100 coaxial out ,估唔到效果幾好。

好過ak光纖,甚至好過usb in。

以前爬文睇過解釋usb線是否玄學話 ak player個usb傳輸原理會依賴線材材質多啲 聲會有明顯差距 反之就冇 唔知關唔關事呢

以前爬文睇過解釋usb線是否玄學話 ak player個usb傳輸原理會依賴線材材質多啲 聲會有明顯差距 反之就冇 唔知關唔關事呢

咁樣講有少少誤導
應該係 ak 選用嘅usb傳輸協議*
香港有final e3000未?

+1 想平平地買黎玩下

E2000聲底重乾淨D
好神奇
其實動鐵定動圈好d?

暫時睇過動鐵果d好似全部都係掛耳既, 有冇一d唔使掛耳果d?
香港有final e3000未?

+1 想平平地買黎玩下

E2000聲底重乾淨D
好神奇

巴打試左?
兩隻咩取向 我見e3000好多正評
其實動鐵定動圈好d?

暫時睇過動鐵果d好似全部都係掛耳既, 有冇一d唔使掛耳果d?

你都係親耳試聽左先, 兩樣野黎......
fw01 d鼓真係好出
每一下都震撼心靈

冇研究得咁深入,而且我係電腦usb出,又唔係咩靚usb線...
cypher labs austru 有咩組合推到又控制到?
Walkman A45 同 ZX300
A45 比A35 多左USB DAC
ZX300 有USB DAC之餘再有埋4.4平衡

又2個奶野

綁炸彈 不了

不如直接買舊磚

one+ titanium

點解係zx300

我想要zx3呀頂

點解係zx300

我想要zx3呀頂

zx系列已取消,比1a系食左
zx300用返zx100個樣但touch mon+4.4
a45應該同35差唔遠

點解係zx300

我想要zx3呀頂

ZX(n) 被WM食左
ZX100 之前都講左有後續機既

想升級 中意聽人聲同bass
Se535好啲定it03 ibasso好啲
換咩線好?
換咩線好?

it03
se535手機推唔出個bass
換咩線好?

耳機都未買,咁快諗換線
換咩線好?

耳機都未買,咁快諗換線

換埋線可以一齊run
換咩線好?

耳機都未買,咁快諗換線

換埋線可以一齊run

用換線既錢買埋耳機

俾狗咬爛咗條ie80
各位巴打覺得有無得救?
lab2 cable係咪要搵人改個插頭先可以隊入fitear既耳機?

點解係zx300

我想要zx3呀頂

ZX(n) 被WM食左
ZX100 之前都講左有後續機既

只係想佢出部行android啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞