[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
家陣ak380 black 已經15k 有找 好想入手

二手?

一手 熊仔都好似做緊依個價
想問各位巴打se846邊度平
利申 iphone推 聽bass多

仙女好10倍

你隻耳好勁,聽到十倍既分別

好少見人推介聽bass買仙女?

仙女個bass係有得黎唔會 bumbum聲
但聽bass唔應該買仙女喎

如果iphone ,樓上真係覺得846個bass 好過公廁?

但如果睇整體,iPhone推既公廁真係好過846 woo我覺得

講整體應該係公廁,但一講到聽bass多但推公廁

公廁二世咁好推 再加綜合能力高 唔換線手機推二世真係優勢好大

公廁一世係咪木星
有條ue線想換mmcx頭,有無巴打知去邊好

二手?

一手13k幾有啦

咩線?
貴線番廠換啦
唔同左聲都算,一陣整到柒下柒下
平線賣左去再買仲抵
巴打,而家sd2咩價位

3千頭

今日行金聲見到$42xx

咩線?
貴線番廠換啦
唔同左聲都算,一陣整到柒下柒下
平線賣左去再買仲抵

labkable線 換頭要$280係咪正常
巴打,而家sd2咩價位

3千頭

定價黎
上次想買sd2順手試埋sd4 結果俾多少少入左sd4
上次想買sd2順手試埋sd4 結果俾多少少入左sd4

比多少少
邊到入ie80比較好
巴打,而家sd2咩價位

3千頭

定價黎

者係問佢會再平少少
手痕買左對zs5
好難聽
ZX300 & A40
http://www.nokishita-camera.com/p/blog-page_8.html

唔撚係話 真係出300
ZX300 & A40
http://www.nokishita-camera.com/p/blog-page_8.html

唔撚係話 真係出300

二手?

一手13k幾有啦

邊間13k幾 想狗衝
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推
同咪要run同換線差好遠
利申:聽開cheap野
有冇啲買player嘅推介或者叫做教學?

筆直

筆直

買sd card 入歌用自己耳機試 教學已完

筆直

唔係呢種,我表達得唔好,想問下即係點分應該買邊種

筆直

用緊咩耳機?買player嘅budget?

筆直

你要分咩先?player類型?

筆直

一次過買,17k樓下有冇咩介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞