[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇啲買player嘅推介或者叫做教學?

筆直

買sd card 入歌用自己耳機試 教學已完

唔係呢種,我表達得唔好,想問下即係點分應該買邊種

用緊咩耳機?買player嘅budget?

一次過買,17k樓下有冇咩介紹

或者只買player10Kbudget ,之前買咗個n3ap

筆直

冇得一次過 耳機永遠行先 再睇推力需求 便攜能力 可以妥協到幾多音質/便攜能力 自己衡量同平衡 如果你買嘅耳機唔係特別食推力 可以用手機聽一段時間聽熟咗隻嘢再搵player 夾聲 17k budget落晒耳機都冇問題 就算推得好一般 只要你耳仔收貨就冇問題

筆直

或者只買player10Kbudget ,之前買咗個n3ap

本末倒置完全唔建議

筆直

本末倒置完全唔建議

咁買仙女,唔買player得唔得?

本末倒置完全唔建議

你鍾意佢啲聲先得㗎 自己試咗未?

本末倒置完全唔建議

你鍾意佢啲聲先得㗎 自己試咗未?

買唔買player又係耳仔收唔收貨 想唔想麻煩 覺得舊錢洗得值唔值嘅問題
N40 fxa6定大陸灰黃鳩
邊到入ie80比較好

英京
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推
同咪要run同換線差好遠
利申:聽開cheap野

DX200
聽日搵條oc ue+試下先
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推

DX200

我都係用30r推 run下佢先啦
搭單問
有冇邊隻player比較清底 無味精
方便聽得出唔同耳機既分別
筆直6-7k
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推

DX200

ZS5的確係垃圾聲
5舊幾水黎講ex5真係冇得輸
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推

DX200

ZS5的確係垃圾聲

原過我覺得好過ie80
ie80係我買過咁多對耳機最後悔
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推

DX200

我都係用30r推 run下佢先啦

玩多幾日
星期三應該拎得對雙子座
搭單問
筆直6-7k

比咗少少上p2
有冇巴打知lyra II做緊幾錢
搭單問
筆直6-7k

比咗少少上p2

有冇其他 而家急聽但p2 out筆直太多
各位巴打點睇Purdio AirOn TX33
搭單問
筆直6-7k

比咗少少上p2

有冇其他 而家急聽但p2 out筆直太多

P2都係7k頭姐
ATH LS70 抵唔抵玩
ATH LS70 抵唔抵玩

唔抵玩, 同 LS50 差距真係好少, 上代 IM70 就話抵玩, 而家 LS70 無勿突破, 不如試下 SE-CH9T, 反正價錢差唔多.
Bose QC 35 vs MDR 1000x 邊隻好D ?

QC35用料好似好d又用真皮
1000x多少少功能
聲就聽左先啦
Bose QC 35 vs MDR 1000x 邊隻好D ?

QC35用料好似好d又用真皮
1000x多少少功能
聲就聽左先啦

1000x聲ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞