[耳機撚]討論香港各大耳機店(25)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
部dpx1a聽moov果陣間中會疾一下
有冇巴打都有呢個問題 點解決

對雙子座終於到左
用原裝線都好正
比5sl 2.5 多左好多細節
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

巴打咁快到左 我果對cm等左2個月仲未有
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc
本身一個星期做好 但佢話做得唔靚
拆左從新做,問我介唔介意
10號開始做 今日21號收到

我上網見d大陸人大部份都一個星期收到貨
第八日都未收到就狂屌
手痕買左對zs5
好難聽

你用咩聽
手機聽係聽屎咁
要用player推
同咪要run同換線差好遠
利申:聽開cheap野

DX200
聽日搵條oc ue+試下先

ZS5的確係垃圾聲

今日有幸試左神器zs5 完全係1,2k級數 幾驚喜
用380推

louder>black shout>other unit all song

Roselia 全部都正

bang dream??

DX200

ZS5的確係垃圾聲

用380推

louder>black shout>other unit all song

Yes
光纖連接線邊度平, 千幾蚊果D 買唔起
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc

我之前send email去投訴D記
跟住直接同qdc搞
反正香港冇代理 有咩都係直接send番去qdc
唔經分銷商仲快

如果想買qdc既巴打
我建議去D記試
試清試楚之後去右店買
右店可能貴小小(非熟客)
但右店跟得足d 有咩唔清楚都會幫你問

利申:非打手
我其實剩係係右店買過兩次野(加埋都唔夠四千蚊)
但成日去問野都冇比人屌
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc

跟住直接同qdc搞
唔經分銷商仲快

如果想買qdc既巴打
我建議去D記試
試清試楚之後去右店買

但成日去問野都冇比人屌

巴打之前係D記有咩事發生
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc

跟住直接同qdc搞
唔經分銷商仲快

如果想買qdc既巴打
我建議去D記試
試清試楚之後去右店買

但成日去問野都冇比人屌

唔公開講啦
qdc處理得好好 而家好開心咁玩緊對耳機
諗緊換咩線好
手頭啱插既得oc ue+ 4絞 同oc mk5 4絞
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc

跟住直接同qdc搞
唔經分銷商仲快

如果想買qdc既巴打
我建議去D記試
試清試楚之後去右店買

但成日去問野都冇比人屌

唔公開講啦
諗緊換咩線好

咁保養係咪唔再經Dxa而係直接搵qdc
我手上有隻5 live想升cm 8 live
有冇辨法唔經經銷商直接搵qdc
部dp x1 神神地
又咁岩換左部sony xzp 手機

大家點睇搵sony 手機直推?

DX200

ZS5的確係垃圾聲

用380推

Yes

我都係最近見到有佢隻手機game先知有佢ge存在
Onkyo拎去代理保養真係慘撚過狗
一開始上左荔枝角 荔枝角果邊叫我去葵芳
去左葵芳 果度d人叫我去尖沙咀
部dp x1 神神地
又咁岩換左部sony xzp 手機

大家點睇搵sony 手機直推?

你自己接受到 聽落又覺得冇分別咪用囉

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

點樣直接搵qdc

跟住直接同qdc搞
唔經分銷商仲快

如果想買qdc既巴打
我建議去D記試
試清試楚之後去右店買

但成日去問野都冇比人屌

唔公開講啦
諗緊換咩線好

咁保養係咪唔再經Dxa而係直接搵qdc
我手上有隻5 live想升cm 8 live
有冇辨法唔經經銷商直接搵qdc

詳細我應承左唔講得
我建議你可以問左d記咩價先
而家應該好好多
對雙子座終於到左
用原裝線都好正

你係咪經D記
我直接搵qdc

第八日都未收到就狂屌

巴打升級要幾錢?q如果果時唔係d記唔做升級真係諗住升
咁多位ching
小弟耳機壞左想換新,求各位大大推介
圈鐵有咩好介紹?
預$1500, 要求雜食 & 手機聽

有冇巴打幫幫小弟手
之前邊個巴打報過qdc8 現金價 好抵喎 問佢邊間又好似冇答到
Iphone真係好似唔係好推得到對fxa6
又要逼自己食飯盒買player

部onlyo dpx1好似幾吸引
有冇巴打玩開座枱耳擴?諗緊Pioneer U-05, Marantz HD-DAC1定貴d oppo HA-1

利申:玩緊300R平衡,掙扎緊耳擴既平衡重唔重要,因為4-pin XLR轉2.5都煩,效果又未必好
之前邊個巴打報過qdc8 現金價 好抵喎 問佢邊間又好似冇答到

有冇巴打可以介紹有咩入門mmcx
利申聽過hk handmade覺得好垃圾
有冇巴打可以介紹有咩入門mmcx
利申聽過hk handmade覺得好垃圾

補充下我窮撚用緊se535 ltd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞