[10月新番] Muv Luv Alternative二期之10億資金係fake news

751 回覆
10 Like 3 Dislike
TDA最後果條pv係咪都2年前
op有雀喺個hive度飛出來好奇怪
不知火個圓頭好薯仔
睇睇下柴犬,覺得Mig21都幾正,尤其配埋Mig23個頭
紅色Mig27又真係好boss feel
第1季op早2日出咗acoustic version好正

https://youtu.be/V1KwKnByZXQ
機設要更新啦,對比現實世界,宜家要追加法國陣風,蘇聯SU57,中共+中華民國殲20。

然後要開始出現4代戰術機:英國Tempest, 美國NGAD,F/A XX。
好似都keep住有
陣風已經被主角砍爆咗幾部
支20好似都有機設
木棉花出咗第一集

節奏有啲快不過快快手完咗文戲開始打重好
唔知係唔係現實出現佐實機,Muvluv機設先會出部對應該世界的戰術機(日本帝國除外)。

如果有呢個潛規則的話,4代戰術機機設恐怕要等好耐

BTW,戰略轟炸機例如圖95,160 ,B52,F117,B2等好似冇對應戰術機機設。都係以戰機為主。
難得的日常生活
跟住就連場大戰

不過經費真係唔太樂觀
太多ppt
點解我N年前好似睇過呢套
但睇番第一季又唔似睇過
講咗全集,驚動畫黨悶吖
記得00unit/xm3後,伊禺至少講幾次經
之前有兩套相同世界觀嘅
Total Eclipse
死亡黑標

當時製作更精良
可惜都炒唔起

搞到如今最好睇嘅alternative無經費做
開段d殺必死真係提番你套野係galgame黎
JAM OP正,想聽成首
然後基本上都係包番之前d手尾再繼續落,下集應該就開始打?

仲有好耐無聽過若本的角色
純睇左下上一季動畫,
機同女都幾靚, 但故事節奏好似唔知做乜撚咁
開頭覺得一般入到栗林果段開始好聽

若本70幾歲啦俾佢退休算啦

圖95 未比大眼仔係遠東打哂落黎
戰術機ver 的TU 95喎?巴打講邊集?
自膠以為你講tu95 飛機, te 未有集講係前線後退,諗住冇大眼仔就拎tu95 炸,點知一出就爆哂
若本爺把聲殘左咁多,認唔出佢個卷脷音
辛苦佢咁多年後仲肯出黎配返。
Game改&唔夠集數,節奏會怪啲
有咩唔明喺度問吖
名場面準備
今集ok
啲演出唔錯
係嫌名場面唔夠血腥
不過唔係搵黑影遮住已經收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞