[10月新番] Muv Luv Alternative二期之10億資金係fake news

751 回覆
10 Like 3 Dislike
首先你要有咁多野比佢射
佢未精盡 人類就人亡先
唔記得幾高先會射 掉堆填區d垃圾比佢射下?

Hive既碎片做盾又得唔得
有位師兄都打一大段去講解,幾有心機
繼續講落去會劇透

真實系打超級系敵人
Whisky傷亡率本來高過echo

Muv嘅datalink係美帝些牙,還好
而且深入敵陣會因為重金屬雲而失效

Beta個量次次都係預估嘅兩三倍,老手見怪不怪
其實唔係情報分析大交合上身,而係beta增援太快

個5秒只係理論值,尤其後2秒講緊機身裝甲骨架
當設定聽吓就算,反正路人就會射爆,so far好似冇主角咁死
(要你死一個機件意外都死,eg上校、真愛倫)

長刀斬小型種好癲,武仲要高速迴避+右手射緊36mm
講開裝甲,戰術機係異常輕,最重係膊頭&駕駛倉
印象中全彈藥重過淨機(彈藥放下身算平衡返少少)
所以好易PK好難揸,更唔預你近戰
雖然唔易行,但考慮燃料&實戰情況,
就跳>飛,冇燃料就行返去(好易出事)
有樣野唔係好明
既然D機體可以避到光線
咁點解飛彈避唔到?
冇避過,戰術機只係喺 laser 最大出力前搵地勢擋或者射爆d光線級
光線紅外線關卡網咁hi到就爆

壽屋d模型又幾型
近期返貨建議買返盒旁身
經費燃燒完畢

然後沒有然後了吧

應該沒有下一季
我都想睇到基地同櫻花
btw, 係咪仲有一集
去到最後一集(?)都唔知加個新角色入女武神有咩用
語帶雙關

上尉唔肯定個妹冇事,細妹唔知道自己望住家姐離世&幫自己撤退,有啲唏噓,不過正如上尉講,衛士有10分鐘時間講遺言已經好奢侈
唔知動畫黨有冇feel呢?雖然中後期先出場,但遊戲伊隅成日講經,成個大姐姐咁

Btw柏木比遊戲英勇,想做柏木弟弟了
第三季死
或者可能係新game Integrate角色
唉~Muv系列,溫柔嘅人都係會先行一步,而且都體現到溫柔即強大
神宮司、伊隅、
最唔捨得法穆,柴犬唯一溫柔嘅人
而且都體現到溫柔即強大
話唔埋係最後生還者,同霞一樣見證A-01 既事蹟再流傳俾下一代既人知 (好似漫畫版結局既附錄咁)
壽屋還原度算高,但成色、分色同分模線係差少少
用黎同霞做對比
上尉知個妹冇事
唔知有冇個妹番去見阿媽個幕
佢唔係話夕呼氹佢咩?
現場冇可能咁快確認到一個小兵狀況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞