[10月新番] Muv Luv Alternative二期之10億資金係fake news

751 回覆
10 Like 3 Dislike
第一集木棉花YouTube臨時甩底,但巴哈上咗
你食開屎?
12.5事件比製作組畫到成part屎都叫算係咁
真,我見咁耐都無就直接開vpn去日本網站睇
司令語速太快搞到個演說好無feel
同埋第一集嗰個幸存者女仔莫名奇妙咁喺op出現令我安已不
我諗d錢全部都擺曬喺3d到,2d作畫實在麻麻
只求唔好亂改orz
呢套仲keep唔keep到血腥感
睇製作組囉
但望番上季第1集,好難期待佢keep到血腥感
玩Pc版 肯定滿足到你血腥

未過到數姐
lm
笑左
好on9
經過1期,制作組終於發現op唔係JAM project 真係差咁d。

另外,Muv luv系列幾時入版權單機機戰呀

好想用srx開一擊必殺砲掃Beta。
仲有之前的死亡黑標。
冇計,而家日本動畫流行速食文化,三個月換一次老婆,呢d商業上先有revenue。

半年番都已經難生存啦,仲要三個series咁長文本改成動畫?除非好似銀英傳咁背後有大水喉,否則咁使想太多。
ed幾正
講緊打戲都算係咁,文戲就當然係屎啦純動畫黨點會睇得明
已經見識過太多打又差文又1999既改編,起碼第一季既打戲我接受到所以咪算係咁
用打戲吸收人睇,唔明就上網問人再入坑
限米煮限飯,呢個分配好常見
唔講以為佢係投資方
制作組一定知JAM project有幾重要, 所以先放第二季, 第二季OPED都正
第一季未到戲肉, 所以先低成本hea整, OP都正常但ED垃圾
第一季VWP OP算係咁啦
係麻麻地夾啫首歌無咩野

ED就真係…
完全唔match
起碼要加多幾種其他作品既怪獸先夠絕望
OP開機畫面係吹雪結果下個畫面係不知火
新角色入A01安已不
武爺用得最多應該係吹雪
不知火貴為日本帝國軍代表機,俾武御雷搶哂光芒
TE個尾表示都係F22好,到TDA先係主角機
睇TDA trailer有F35
F22型到出水同埋euro front隻ef2000
日系機我反而麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞