Samsung Galaxy 討論區 (215) foldable硬撼iPhone 14系列

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
唔係掛
得A5X 系
我見佢A53粒U好廢
我錯怪Sony了
見到了
係咪一定要1010/CSL嘅plan主先可以喺佢度買同埋用佢個優惠?
搭單問點解呢排S22u 512gb 好似貴返啲既
呢個月One UI keep住好順係咩事
等多陣又跌架喇
不過年尾就唔建議買了
等等23
要起碼等多四個月
首先我有好強烈感覺S23U會好撚貴,所以想睇下S22U 會唔會崩盤式跌價姐
啱啱出咗消費券 短期內啲野只會貴返
Buds2 Pro 水貨$1100 有冇伏?
ARM最大敗北係個超大核design,食多好多電但st快小小
有部fold做頂應該㩒得住個價掛
不過如果相機真係依家流出果個級數+8G2搞掂續航問題既話個原價應該堅持到好耐
其實s22u依家已經好崩下
跌到$6999應該好盡
fold真係好撚正
用左兩日得諗之後都會keep住用fold
外屏都唔會好大,要大既睇返內屏體驗超好
下年換完s23u應該再下一部就轉fold了
睇下fold7/8果陣夠成熟未
有啲懷念以前摺蓋手機開閂蓋個feel了
我想問s22 ultra 有咩mon貼打機好?用官貼2星期就裂。。。。

用閃魔張全膠膜又唔知點解會自己移位,求推薦
可以揀返上一代A52 5G高通粒cpu好過A53 5G粒cpu好多,又平好多,行貨係256gb版本
淘佬7蚊UV光固膠貼
但超大核耗電同效能比都算OK
當然,效能比唔上蘋果

A710係又唔快又食電
極限又唔夠
我都有諗,但我覺得Android 13係一個大改變
淨係64 bit
我想等下一代,可能會有d分別
我都睇緊光固貼,巴打有冇賣家推薦下?

想問光固貼同閃魔水凝貼邊個好?水凝貼會自己修復割痕同光固貼邊個好?
條link d review話冇貼膜工具好難貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞