Samsung Galaxy 討論區 (215) foldable硬撼iPhone 14系列

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
tab s8 ultra 到而家香港都未有one ui 4.1.1更新
10月官網變左送spen pro同無線充電版+1年care+
tab係最易被放棄嘅一個product
我部s8+而家仲係5月更新
而家入s22u算唔算唔遲,定等出年2月s23u好
Google唔幫手搞/推
得三叔自己整dex mode都幫唔到幾多

一係索性堆哂所有影音技術落去做純娛樂工具
google講明自己本身冇諗住整好佢
次次更新完都講動畫順咗動畫順咗
12L唔係for tablet用咩?

不過三叔依家最需要嘅係俾塊好啲嘅mon tab用
依家嗰塊雖然都靚
但一定唔係三叔貴機應該有嘅水平
google話如果冇fold/flip嘅成功就唔會有12L
咁會唔會係關重新開機事? 跟住過多陣又lag返
咁你#57好誤導下
可以响設定較定期自己restart
既然lag點解唔轉iPhone

我都仲諗緊
其實21FE冇事好順
真?

咁我對8G2有番期望

真心唔喜歡iPhone外型

雖然唔用iPhone連正常人都不如,用AN機係日本人眼中係恥辱
可能因為冇ltpo
dex mode好用過濕鳩 stage manager
但apple本身多iPad apps
就算冇stage manager都冇咩大問題

Samsung得自己做表面嗰層但背後嗰個唔幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞