Samsung Galaxy 討論區 (215) foldable硬撼iPhone 14系列

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
或IMEI碼
有碼但係點check?
a52一係勁細間D手機舖一係得佢仲有
Samsung 係咪用到google camera
機型碼呢?
imei?
imei相當於每部手機嘅身份證號碼(可多於一個),某幾個位應該係地區編號,但邊幾個位就要google下,利申唔熟
我Google過搵唔到點睇,搵唔到點睇

見人講打個指令check,但係連我自己用緊部港行都用唔到個指令碼

大陸三叔個網check到係咁,係咪姐係國行?
換左部台水A53,無補錢
咪又係水貨
唔明點解咁介意支版?
因為我一開佢已經有個聯通既管理app,仲要del唔到

我拎返去都係咁同佢講,有大陸app del唔到,有冇唔係大陸機,佢試完都係del唔到,佢話全部都係大陸版

咁我問佢A53有冇唔係大陸版,佢話a53唔係大陸貨,咁我咪原價轉,我照check機一拎出黎已經全部包裝都係繁體字寫台灣
me古代人覺得機背指紋最好用最就手
水貨點解唔買A52S?
想請教貼UV固化膜,固化之前係咪要確保冇氣泡?

因一般貼其他膜,貼到有小氣泡會唔理佢幾日等佢自己散,但固化膜到點搞d小氣泡?
佢無
samsung機,大陸同香港係同一部來,無分別 個型號共用,rom刷一刷就得
有無話講明係港版先有嘅可以去消委會
佢刷完仲有個聯通app del唔到
啱啱4400 係官網買左s21 fe
請問大家會係邊度買mon 貼多
我都search
見到有啲comment 話hktv 送貨送電話好求其就放棄左
a52s定a73好
固化之前要確保冇氣泡, 推到冇氣泡, 再搣走保護膜, 再推平兩邊, 照UV燈
即係冇刷香港ROM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞