Samsung Galaxy 討論區 (215) foldable硬撼iPhone 14系列

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
部機用半年回收價跌一半
8賤1
都係S10最好睇
謝謝你呢個分析,很重要
救翻我返來
我已經半個身去左,其實都係因為你
又係我?
原來個 screen也會不同
重有我會放翻我自己用相機影的相入去電話習慣,一個個 folder 整整齊齊咁,係咪要用 itunes sync入去,iphone我係十年前用過,last部應該係4s
hahaha 原來個原因因為11哥雙修左
睇多幾個月先
你係其中一個指標
你會雙修定係放左宜家部s22u? 之前我重轉會都唸住keep s22u怕自己有d野要做,係iphone做唔到 e.g. 要download d 野之類
放左宜家部s22u
要download野iPhone做唔到??
等埋ONE UI 5睇下點~
iphone不嬲都唔可以download野, 我對上一部iphone都係4s
我對上一部iphone係4
見你都係想要ios的animation, 我唸三星好難可以解決到你滿意,雖然我都唔捨得你轉會,等下ios個邊fix下ios16都好
我都唔捨得方型機同起角MON
當時我係試下玩下fd部s1, 之後就好鐘意android, 就買左s2, 之後就note2 , note4, s8 , note8, note10 plus, note 20 ultra, s22 ultra hahaha 我之前唸轉會都唸左好耐

就黎可以去日本旅行要download d 日本 app ,如果係android就可以dl d apk, 如果係ios 就你要將你自己個apple store id 轉左region到日本,一係就多開一個日本region apple store id, 雖然日本旅行一年都係去幾次安app又唔係成日要安,都明轉會點都會有d野要失下
竟然係咁方形機!!! 我都好鐘意之前 note series的方形,宜家s22u都好鐘意,重有咩你最唔捨得,好似個best fd要走咁
用左12年ANDROID了, 之前都冇留意iPhone D動畫原來咁好, 亦都可以話SAMSUNG既動畫比SONY差

我之前用開SONY就知道喜歡方形機
呢度啲人有冇咁易轉會
用部手機啫
我都有部 Sony Z5 真係幾靚
12年android 勁啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞