基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
對基拉嚟講似係惡夢多啲
托路都出現過唔通代表基拉又中意佢咩
初戀總是令人最深刻
我唔否認基拉有愛過芙蕾
只係我覺得佢兩個係唔同時間嘅真愛
莉古絲絕對唔係佢嘅代替品
反而覺得基拉莉古絲嘅感情基礎深厚過基拉芙蕾好多
UM 睇動畫講呢D感情argue 就無謂啦

佢對芙蕾 可以係真愛 初戀
亦可以係基於 救唔到佢老豆+ntr既前提下 有好深既歉意
對粉紅女妖 感情基礎深
激情同細水長流既分別 現實生活都大把
至於芙蕾 可以係基拉一直佔心目中一席位 反正又唔會翻生唔會做到正宮
所以粉紅女妖 表面大方亦好正常

不過如果劇場版寫 反派 複制芙蕾 然後出黎干擾基拉
我相信基拉一定會爆夠2粒seed 做大魔王都要打到對方冚家剷
利申我想睇
無聊傾吓又冇壞嘅
劇場版咁耐都未有消息
望住粉紅即刻諗番起芙蕾一定係真愛
如果主角係基拉同芙蕾做愛生出黎就正
個仔: 明明係我老母黎先既
同古魯謝生架
20年前既動畫角色都開到第2個po, 睇得出大家都愛之深恨之切
seed 同seed d就係流量密碼
話議長一定係好人嗰啲可以驗下腦先
個人認為佢同古魯謝諗嘢個起點有啲似
大家都係覺得人類冇得救,相信人類嘅可能性=bull shit
只係一個直接選擇冚球鏟
一個就精神上抹殺但係想肉體上永續人類
至於destiny plan係唔係好嘢就見仁見智
睇吓你重視正當性定係合理性 aka槙島vs Sibyl System
利申:9 up
雖然命運計劃係自願性參加 但情況就同大學畢業差唔多 分分鐘更加嚴重

你係老細當然想請最啱既員工 你既首選當然係一啲參加左命運計劃又適合既人 如果你無參加計劃老細除非真係請唔到人 唔係既話佢無咩必要考慮請你 咁到最後你一係屈服 一係將就咁返啲無人想返既閪工
議長只係古魯謝滅絕人類嘅plan b
大把人冇睇聽人9up 幾次就當真
重睇tv 版一次都知議長唔係咩好人啦
都已經畫公仔畫到出晒腸
暗黑營銷
福田夫婦領先20年
有個comment講得好啱,千里迢迢護送aa仲要一打四,今日唔知聽日事隨時戰死,有個靚女主動騎上嚟點抵抗到呀,孔子都頂唔住啦
所以咪話d人淨係拎打朋友個畫面來講
斷章取義真係唔岩

係呀個畫面唔靚
但真係要睇埋前因後果
條女勾引在先

個情況搞成咁明明係條女
自己無同前婚約者斬纜
就同基拉上床
條仔死追
搞到要基拉出手

根本最大問題就係條女度
所以寶少最愛火箭炮
睇下馬沙z同馬反都玩到啲槍冇能源
仲有件永衣裙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞