基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
又唔算投靠 名義上係俘虜
但阿斯蘭就係真投靠喇
仲要帶住最新型號號核動力正義
其實佢地喺官方廣播劇第一次見嗰陣都幾sweet
不過動畫就
拉克絲想安慰亞斯蘭嗰陣,亞斯蘭擰歪面
拉克絲兜口兜面話自己鍾意基拉,亞斯蘭既表示都係錫下面就算
拉克絲問亞斯蘭你係為咩而上戰場,佢自己都1516
咁搞法邊條女唔心淡
自由正義兩部大禮送曬俾大天使號,難怪佢老豆咁嬲
柴油同電油既分別應該似少少
盡量不殺減低仇恨姐打打下唔夠真打咪唯有斬腰不過衝擊駕駛艙好似喺心口?
點忍 大波妹除晒衫
仲要主動打茄輪再做埋愛
佢原型係咪呂布爆seed冇輸過,三姓家奴,食咗美鈴
都冇差過電,同埋只係補過一次見渣wo
起碼芙蕾真心愛主角
粉紅只係當佢係兵冇感情可言
見後面有人都從一啲微細畫面推論出角色之間邊時邊刻有咩心理狀態, 先不論呢啲係咪類似eva式嘅"幫製作方諗埋", 我都覺得實屬難得咁我都想借啲意分享下對其中一幕唔知道製作方係有意定無意嘅睇法, 就係飛鳥同亞斯蘭去見議長時, 命運同傳說兩部機首次亮相, 議長對飛鳥講"我地都知道衝擊已經跟唔上你嘅反應, 而命運就唔會再出現類似情況, 命運呢架野就交比你", 另一邊廂對應該要接收傳說嘅亞斯蘭議長就表現冷淡; 其實議長同現實堆腦細一樣, 唔會唔知道員工想要咩唔想要咩、擅長啲咩不善於咩, 另外腦細專登係其他員工面前表揚、嘉許自己特別鐘意或成績好嘅員工以達到警惕、奚落甚至逼退其他員工嘅效果其實唔係成日發生緊咩? 如果我係亞斯蘭嘅話,應該都只可以炒腦細魷魚另找東家而唔知道咁啱定咁點, 下一集亞斯蘭真係即時叛變
芙蕾 真心

你真心?
紅色最食電
本身政治婚姻
自己又唔上心
淨係送哈羅
做左半季主角就比基魔搶返個位既廢柴收皮啦
我記得3小強係最成功既作品
渣黑突擊個3個係廢d個批檢
3小強仲要限時
打一陣就會走人
但真係勁
seed後
對外人來講
只想知兩個都叛左國
可以參考命運脈衝個問題
出力差太遠d武器能量會唔夠
乞人憎還乞人憎
on9仔還on9仔

覺得基拉最乞人憎唔係問題
點會真心呀,由死老豆到比古魯謝捉走前佢都係當基拉係用黎報仇既兵仔
stargazer嗰三個似正常人多啲喎
強化程度唔同
3小強應該係拍完針最勁
其他人可能根本頂唔順或者效果無咁好
阿斯蘭心諗自己玩開格機
議長之前比部救世可能都已經燥燥地
之後再比部牛油炮 真係玩鳩佢逼佢走
所以真係唔會怪基拉
邊個忍到咁主動既大波妹
最重要屌完之後既基拉戰鬥力大增
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞