基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
心諗
做咩部機咁似上手痴線老細個部
玩鳩我?
等間 送埋個中二面具比你

叫你同基拉隻抽
救世都還好 有揸過神盾既經驗差唔多
叫我開傳說係咪叫我拎牛油炮當回力鏢掟岀去
仲話自己個命運計劃係睇基因睇到擅長做咩
一係就命運計劃係廢 一係議長已經佈好局逼阿斯蘭叛變
命運計劃: 亞斯蘭職業擅長25仔
議長:ok
邊有咁後生
當佢當年1516歲
而家都應該3字頭
多得個on鳩台仔
議長奸係比劇組逼害, 佢係好人黎
自己條女喊到豬西咁
仲走去幫人打奧布
輸過一次仲敢射手手腳腳咩
莉莉娜都可以
咁自由爆咗,揸住新玩具第一次打命運+傳說都係留哂手輕輕鬆鬆嘅,但咁反而搞到路人真更加慶
只食朋友妻
戰場上有流彈
有爆炸
有其他機被擊落墜機
有大規模掃射同轟炸
會死㗎

唔係話斷手斷腳要乖乖瞓低 等人打完仗來捉你㗎
要即刻call支援同走佬集合架

大個仔喇 成熟少少
我覺得莉莉娜同拉克絲比都係差咗啲獨立性同能力
莉莉娜成日都身陷險境要希羅嚟救,而且實際上佢都冇能力同手段去推動自己嘅完全和平主義,最後都係要靠自己阿哥同杜魯斯仲有五子搞場大龍鳳先成功
佢見到堆新女已經變咗心啦
佢咪剩係有睇到真既dna囉,對亞斯蘭佢自己都wfc
議長邊L度係好人
個on9台仔搵埋咁多所謂官方資料,斷章取義咁prove佢啲歪理
但係議長好明顯係一早知鎮魂曲既存在,亦都一早收到風個恐怖份子要用鎮魂曲打爛晒啲漏斗啦
呢啲動畫擺到明有講既佢又扮睇唔到
基拉殺過既人點都唔夠議長殺嗰幾個漏斗入面既人咁多啦
伊剎古先識do
見自己果邊輸緊即刻投敵, 然後升官發財無任何後果

尚書大人黎
以為阿濕蘭係為溝女所以去左奧布
有冇人都好中意古魯謝 覺得成部seed最型係佢
芙蕾嗰單就話啫
莉古絲關咩綠帽事
亞斯蘭同議長由頭到尾都只係一個互不信任嘅僱傭關係, 不過議長見亞斯蘭不論戰力同名氣都有翻咁上下先請佢翻黎做,兩個都知道有反枱一日; 而飛鳥呢一個員工, 議長一開始未必對佢有咁大期望, 但飛鳥係典型嘅不斷做到好成績比腦細睇果類員工, 導致議長不得不出盡心機手段同物質都要留住呢位員工, 先將冠以"命運"嘅機體交比佢作為命運計劃嘅最後防線鋪定前路, 另一方面相信議長都有下令尼爾要經常對飛鳥潛移默化咁洗腦好讓飛鳥冇咁容易叛變, 因為議長之前都從史黛拉事件睇到飛鳥堅係一個16歲"靚"仔, 不過正正單純所以好利用, 而事實我地睇到成個seed d飛鳥最信任嘅男角色就係尼爾; 其實議長每步棋都幾乎冇錯, 不過編劇上係唔可以比佢贏
係呀,咁動畫有冇講有組織出嚟告基拉?
冇你就過主唔好鳩噏啦
成熟少少 大個仔喇
唔好成日腦補好多人死
中二病個個唔係基拉 係你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞