基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
食拉克絲食成世我願意
有樣有波有腳有錢有面有權對自己又好
女神自己送上門真係好難忍
Seed阿斯蘭老豆比部正義佢要佢搶番自由同抹殺有關既人
之後一個屈尾十加入基拉
打番扎多

暴風個迪亞高比大天使俘虜完 放番佢走之後又打番扎多

Seed d
伊薩古 迪亞高又係臨尾打番扎多
臭哂但都係強硬派
加上阿斯蘭英雄身份一入去做門面已經大把世界
Seed post永遠都係一堆人叫芙蕾同拉克斯
冇咩人叫佩莉同尼古斯
呢兩個譯名暴露年齡
你睇番上面啦,阿斯蘭咪俾人流放咗,迪亞卡同伊薩古係seed都冇打自己友,全程都係同聯合打

之於seed d我諗既然拉克絲最後入主扎多,咁佢哋嘅情況應該係評定為協助推翻反人類政權

利申靠估,印象中seed d冇詳細交代
其實seed d入面伊撒古同迪亞卡唔算叛國
因為佢地兩個本身應該係親拉克絲派多啲
同埋大戰最尾變咗做Zaft內部派系鬥爭
基拉同卡嘉蓮都冇咩人叫錯
亞斯蘭就中港台都叫呢個名
點忍
發晒姣咁推佢落床做愛
仲要比佢射足成晚
可能唔係沉船,係對基拉有歉意
無得咁比嘅,同一時間綫上一定越後期嘅機越勁

積根設定上應該屌打RX78
擺明俾基拉屌完不能自拔
話哂最強調整者,連性能力都係最強
我好鐘意基拉喎 夠勁
沉左船
講到明鍾意主角
成件事勁好笑

表示久違可以為seed開戰重拾當年感覺有啲開心
沉船(比喻意義+物理意義
宇宙船唔計沉
CE世界唔會有呢啲野

就好似寵物小精靈 啲雀唔會食蟲食老鼠一樣
人唔會食肉 又唔會捉小精靈食
有都係遊戲入面先有小呆獸被火箭兵團捉來食

打交唔會死 唔會流血 打到暈點到即止一樣
動畫動畫 好撚小學雞
我記咗芙蕾同莉古絲
之後中意咗基拉啦,不過未講出口就死咗
咁seed唔係動畫係咩
同埋seed同seed d一直都有死人喎,不過唔係俾基拉放過嗰啲喳嘛
然後硬係要ff一點同劇集入面完全相反嘅嘢,總之就係咩都基拉問題
第一架 突入緊大氣層 想救都冇乜機會啦 加上基拉佢心態仲係一個平民 點估到對家會冇啦啦走去屠平民呢

第二架就痴線佬玩野 冇野好講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞