基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
其實紅衣冇乜特別,你睇吓露娜
佢老婆落左地獄,我可以接受
仲有最鍾意講蝗語
freedom人氣> strike free
關紅衣咩事
佢嗰代啲紅衣又真係廢過亞斯蘭嗰屆既
話曬中間嗰兩年風平浪靜,去參軍嗰班已經無兩年前嗰啲咁有抱負
官方廣播劇都話真嗰屆靠出貓先pass到啲考核
同埋露娜瑪利亞啲槍法
seed 唔係話出 劇場版咩

去左邊
我幾鍾意MGEX嗰種粗壯

但係又貴又1/100有啲大然後隻金色都係麻麻哋
好似話幾廿百個基拉複製人?
btw seed d講人物真係好無意思
因為後期明顯個人物性格係為左福田夫婦兩條撚樣交唔到貨所以亂咁黎

議長開炮果度簡直降智
本身拎曬彩企曬道德高地,為左一個月球基地+艦隊開炮送走曬自己所有正當性
明知拉妖唔係控制範圍,又好像小丑咁一D打對台既準備都無,結果拉妖出黎直播佢就即時收皮

阿斯蘭到最後都唔撚知自己應該做咩,就係基拉同拉妖想點佢就點
基拉就神級打手,又係拉妖想點佢就點

伊薩古條撚樣仲厲害,上次大戰殺平民本來要比人槍斃,係議長救返佢,等佢可以升埋做白衣,然後拉妖一出黎即時反水大佬呀,你比少少掙扎得唔得呀?
2021年宣布完仲未有後續消息
但好過鐵血的魔劍
穆呢條撚樣就更加唔駛講
劇情演出係佢係擋炮果時先醒返起所有記憶
即係大天使號一直為左私情包庇一個犯曬戰爭罪既罪犯仲要比人地國家元首專用MS佢用
戰後又係咩事都無,無人追究佢所有責任

根本成個seed d 既人物都亂撚曬籠
個架係紮多既艦來嫁
其實有輸有贏有咩咁出奇
基拉用突擊果時都輸過俾神盾
用自由果時又秒過救世主
脈衝贏過自由
突自又可以一打二傳說命運
最尾無限正義又秒命運

輸下贏下個世界係咁架啦
上個PO咪結論咗飛鳥真先係囉
其實打毁滅嗰陣都知,自由啲炮同劍淨係可以對毁滅個盾R痕,脈衝一刀劈落去毁滅度就破咗毁滅防

脈衝裝備性能已經贏自由,仲要爆咗啲乜都可以無限換裝開外掛咁,開頭基拉斬爆咗佢監視器都冇用

不過目測自由速度應該快啲,同埋核能機無限能源都係bug嚟嘅
想同佢做愛
我剩係關心啲斷手斷腳既會點樣俾獨眼巨人BBQ

芙蕾完勝粉紅女妖
笑甚麽,大家都係2500
你回緊我邊樣野?
下面個班有手有腳咪一樣係死
個集基拉好似拉左個走
最後都係死撚左???
唔係太記得
第二季正啲
自由:我3000過!
剎帝利:我都3000過

NT1:屌,我連rx78都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞