基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
伊薩古&拉妖

明明永恆號變敵軍
佢一見到就
講左句名台詞
福田以前好地地
sor我唔記得左
你講返我醒起
迪亞卡問佢要點做,然後佢走去話永恆號都係扎多戰艦
屌你真係

個標題其實真係好有問題,我覺得應該反問
seed d 到底有咩角色係唔乞人憎甚至好受歡迎
美鈴
我跟返第一po樓主寫
大波副艦長?
上個po仲有人提吓其他高達角色㗎,不過最後都變咗seed討論區
參與政變(?)仲要咁樣諗個藉口

等陣 我唔記得粉紅係用乜嘢名義打議長 如果真係政變 咁伊薩古又冇講錯 變咗承認永恆號係正統ZAFT軍軍艦
如果唔淨係講主角既
討論範圍會大好多
拉咗走
救佢出黎
佢:我寧願你唔好拉我出黎等我死得爽快啲呀撚樣

然之後就死咗
主要係佢老婆真係病到就死
但我一D都唔同情佢
你老味病就讓位等其他人搞啦
不過我相信依家出去開個XXX係咪最乞人憎嘅高達角色,最少1/3都會關基拉,拉克絲事
當年連扎
我記得自由4星
脈衝3星半
之後GVG冇記錯就自由3000
脈衝2000
之後先變番大家都係2500
"只要無劇情,就唔會有劇情令人覺得你鳩"
做得到呢點福田真係好撚厲害
都係 但係如果係講受歡迎角色都應該會有佢哋
電童同GPX都好地地
其實SEED都正常
錯在條撚樣真係冇骨氣再加班AA黨真係痴線
有冇可能被迫?
唔係咁清楚

同埋係咪整開超級系
一掂高達就出事
基拉其實好貫徹始終喎,seed到seed d都係懶懶閒咁,係要人地殺到埋身先知死,然後條女(以前係佩莉之後係莉古絲)話點做就點做

伊撒古係首席歌迷洗咩掙扎啊,梗係即時反水啦
做基拉本人係好爽,能力值高,啲囡送上們,渣全宇宙最勁最𡃁既機,所以第三者角度睇係會中意基拉,好容易代入去佢黎FF。

但做基拉朋友真係想講粗口,雖然戀愛係自由,但佢派綠帽同芙蕾個種感覺真係SP 多啲,仆街黎。

作為普通隊友同同事,基拉又好出色,會幫助人,工程技術都好勁,幫到手,危急關頭仲救左我幾次

所以唔做基拉朋友就無事
其實討論呢啲野,要從唔同角度去睇,個感觀都差好遠。
為男神犧牲色相
副艦長係咪seed嗰個
係得佢最有軍人風範
所以我無講基拉性格亂咁黎
因為係seed d 基拉根本就一開始已經係"無性格"
好明顯seed d入面最適合帶面具既係佢唔係穆
多數人印象深刻
但V高達d女人其實仲恐怖同痴線
如果失憶個個係基拉就好睇
Seed個世界觀好唔錯
細個第一次睇自由出場睇到起晒雞皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞